Bizim oltaların tornacılık gereken yerlerini yapmaya söz veriyosan yarın çayını içmeye gelicem Seni tornadan sorumlu devlet bakanı yapalım bari
Bizlere selam denmemiş ama biz yine de hoşgeldin diyelim Bu arada konuyu tanışalım bölümüne alıp başlığını "herkese selam" yaparsak daha iyi olacak gibi...
neden olmasın herzaman kapımız açık seni kırdıysam özürdilerim ama inan söylediğim hiç birşey yalan değil
bulsep'e kardeş değil abi diye hitap etmen gerekir ,çünkü o bizim dişhekimi bir büyüğümüz ,hocamızdır bana canazor değilde CAN diye hitap edersen iyi olur birbirimize daha çoookk takılıcaz haberin ola cagnoz kardeş sende imza ayarlarını bi halledi ver kardeşlik bağları atıldıysa ne mutlu bize
Aramızda olmanız cok güzel . Yanlız biraz deyineyim Kelimelerimizi yazarken Biraz dikkat edersek çok daha güzel olacak. Özellikle imza ayarlarınızı profilinizden yapma zorunlluğu vardır .(imza ayarları bölümüne isim yaş bölge ve kangrubu )yazılması zorunludur. Anlayışınız için tekrar teşekürler. Kalın sağlıcaklaa
Eğitim şart abicim eğitim bende yetenek bilem yok ,cesaret desen sıfır valla denemekten zarar olmaz sanırım