slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bilgi ve tecrubelerinizden yararlanmak isterim (İlgili Link İlk Once Mod Arkadaşlardan onay alınması gerekir) !!! ziyaret ederseniz sevinirim www yazmadan giriliyor siteye üye olursanız daha çok sevinirim saygılarımla...
Hoşgeldin Yoksa balıkesirlimisin????? Kardeşşş sen anlaşıldı reklam için geldin.. Yok ben site-mite almıyom....yapmıcamda ......
Çok hemde sayamayacak kadar çok Sen merkezdenmisin Bakimmm??? Şu imza ayarlarınıda yapda tanıyalın seni
slm bu sitede çok geniş bilgiler ve tecrubeler var bu sitede yayınlanan yazıları kendi sitemde yayınlayabiliriyim hiç değiştirmeden balikavi.net başlığı altında?
Sen şu milli kuvvetlerdeki pioneer'cimin yoksa??? Bana ev sinema sisteminde indirim yapmayan satıcı değilsin umarım 1055$ ' bişi hatırlatıyomu sana ???? dvd rec. felan...??? hııııı
Bunları yayınla bişi demez kimse Ama cevap ver sen milli kuv.deki pıoneer bayımisin şu tok satıcı tripli olan???
Bu kesi o satıcı abi 1055 dolar diyodu başka bişi demiyodu 740 dolara aldık başka yerden Buranın esnafı biraz(baya)garip