Göksun Kardeşim hoşgeldin safalar getirdin. Balık avlamak istediğim nadir ülkelerden birinde yaşıyorsun, şanslı avlar dilerim.
Hakan abi hosbulduk gelirim dersen buyur gel abi beklerim isten gucten fazla firsat bulamasakta kanimiza islemis balik avi. Cikmaz cikamaz)))
Ah be Kardeşim, hele Malindi gibi bir yerdesin fırsat yaratırdım, her daim balığa gidebilmek için. Şaka bir yana hakikaten yapacağım şeyler arasında Kenya biggame fishing üst sıralarda yer alıyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu hayalimi gerçekleştireceğim. Kal sağlıcakla
Hakan abi son 10 yildir buralardayim, cektigim baliklari listelesem galiba yarin toparlanir gelirsin. Sailfish marlin cekemedim ama cuma gunu deep sea fishing'e cikma ihtimalimiz var. Sende kal saglicakla. Birgun gelecegin kesinlesirse haber et gereken detaylari kolayliklari saglarim herturlu . Kenya'dan selamlar
Konya mı? hoşgeldin Göksun kardeş.Ayrı bir konu açarak olabilirse yaşadığın yerin güzelliklerini,daha doğrusu balıkçılık ağırlıklı nehir,göl ve hint okyanusunda yakalanan çeşitli balık fotoğraflarını merakla bekliyorum.
Ohooo kardeşim hoşgeldin benden habersiz buralarda gezersin haa İnsan bir bakar Gürcan'da bu forumda mı acaba diye
Hosbulduk Ertan abi, sirkette bazi websiteleri kapali durumda ama genel bilgi verebilecegim bir konu basligi acarim sonrada fotograflari yuklerim insallah. Konu kenya ve uganda'da balikcilik olabilir. Viktorya golude balikcilik acisindan guzel bir alan. Sevgiler selamlar
Gurcan'im yigidim kardesim. Sevindim buralarda olduguna kardesim. Samimi bir ortam guzel bilgiler edinecegim saglam bilgiler var. Cok geride kalmisiz balik ortamlarindan.
Allah razı olsun Kardeşim, sağolasın. Böyle bir program yaparsam mutlaka haberdar eder, yardımlarını isterim. Hoşçakal.