hepiniz topacı bilirsiniz bizim burda topaç çevirmek için parmağımıza doladığımız ipi topacın üzerine sarar ve topacı ileri savururken ipide kendimize doğru çekeriz ve topaç dönmeye başlar.Topaca sardığımız ipe KAYTAN deriz biz.Topacı atarken ipi kendimize çektiğimizde topaç hızla dönmeye başlar ve vııııınnn diye bir ses çıkarır hele birde buzda çeviriyordanız topaç kendine bir yer edindiği zaman kabarasının üzerinde sağa sola hareket etmeden dönmeye başlar buna MUMLAMA deriz bazende eğer topaca ipi sıkı sarmaz iseniz topacı attığınızda kelle paça fırlar gider zavallı topacın taşlara veya duvarlara vura vura tabiri caiz ise aklı geçer bu duruma kaytanı boşanmak deriz .İşte balli nin cevheri çıktığı zaman ya VINLAR ya MUMLAR yada KAYTANI BOŞANMIŞ topaç gibi olur
okan kardes stres yapmana gerek yok benim tabirim bu.bana göre o insanlar YOBAZ kişiliklere sahiptir.ne olur bi salatalıktan ki
http://www.haber7.com/haber/20090901/Tarlada-muhtar-ve-azaya-olum-kursunu.php Bu linkteki haber de Cemal abilerin olayının bir değişiği Malesef bu potansiyele, benzer kafaya sahip birisi vardır, aaa var galiba hatırlıyorum bir yerden