serdar abicim senin dediğini yaptım büyük balığa(lüfer,levrek,eşkine) attım ama tık demedi.bende bi yandan şamandıralı istavrit takımımı aldım elime ve sonuç aşağıda...(22:00-04:00 arası)
tebrikler tebrikler dostum döktürmüşsün yine alışmıştık resimlerde zargana görmeye, serdar abinin tavsiyesini de dinlemişsin. farkında olmadan olay cıkıyormuş yawf. bereketli avlar
Tebrikler kansu. "Ah bende evli olmasamda gece sabahlara kadar balık avlasam" diyorum bazen içimden. Sizin yaşınızdaykende balık avı ilgim yoktu malesef. Geçti borun pazarı diyecem diyemiyorum daha gönlümüz genç
bi tane zargana yakaladım ama onun yem yaptığım için resime koyamadım.balıklar iğneyi yuttuğu içinde kafaları öle oldu.
Rahat!!!!! Hazrollll!!!! Dikkaaaatttttttttt!!!!!! İstavrit bölüğü emir ve görüşlerinize hazırdır Kansu komutanım
selam arkadaslar bu aksam buyuk cekmecedeyim sızı kansudan kurtaeacam slm arkadaslar kansuyu yakından tanıyorum zıncır falan fayda etmez bu aksam onun ayaklarına beton dokup buyuk cekmece denızınde bogulmasına sebep olucam sızlerde bu arada balık sıkıntısından kurtulmus olucaksınız bı gun oltanızın ucunda kansuyuu gorursenz gereken ıntıkamını alırsınız saygılarımla buyuk cekmeceden zarganacı ali not:hepiniize ras gelsın
ali abi demek o yüzden bütüngün telefon ettin balığa gidecekmisin diye iyiki gelmemişim.yoksa sakata gelecekmişiz mazallah..