Benim korgo hazır gibi yarın yolluyorum. Site üyelerimiz çok yoğun olmalı. Malum sezon başladı ya akıllarda palamut ve lüferden başka bir şey yok. Konuyu güncelliyenler ve katkıda bulunan arkadaşlarımız canı gönülden tebrik ederim. Böyle güzel bir hayır işinin bir parçası olmak bu kadar zor gelmemeli arkadaşlar.
Arkadaşlar güzel bir haber daha geldi... 26 Eylül'de yapılacak olan "Blog yazarları toplantısı"nda toplanacak bir yardım varmış. O yardımı da bu okulumuza yönlendirmeye karar vermişler. Katılım sağlayan ve katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Aşağıda, toplanacak yardımdan bahsetmişler zaten. İşte yönlendirilecek olan da o yardım. http://hayatiminrenkleri.blogspot.com/2010/09/3-blog-yazarlar-bulusmasna-davetlisiniz.html
sevgili arkadaşlarım, gösterdiğiniz duyarlılık için hepinizi çok ama çok teşekkür ederim. okulumuzun ihtiyaçları büyük oranda tamamlanmak üzere. fakat görevimiz bitmiş değil. kulak vermemiz gereken o kadar çok ses var ki !!! bunlardan biriside; MALATYA-TOPSÖĞÜT KARŞIYAKA İLKÖĞRETİM OKULU okulumuza kütüphane kurmak için KİTAP yardımlarınıza ihtiyacımız var. lütfen sesimizi çevrenize de duyurun. bu çocuklar okumalı...elleri kalem tutmalı... yardımlarınızı ERZAN AKTAR adına, 0555 835 64 15 numaralı telefonu ekleyerek, ve BALIKAVI.NET notu düşerek ARAS KARGO-İÇERENKÖY-ERENGAZİ şubesine , yada bu numara ile irtibata geçerek( sadece malatya'daki okul için) 04223992060 direk olarak yollayabilirsiniz. tercihimiz içerenköy'e yollamanızdır. ki fazla gelen kitapları burada toplayıp, diğer ihtiyac sahibi okullarımıza yönlendirebilelim. hepinize tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsınız... saygılarımla...
çok güzel şeyler bunlar. babam zaman zaman böyle yardımlar gönderiyor köye. benim eski eşyalarımı, kıyafetlerimi bizim derneğimiz var oraya veriyoruz oran da gerekli yerlere ulaşıyor. ama hep aynı yer aynı köy bundan sonra buradan daha başka yerlere de böyle güzel yardımlaşmalar yapabilirsek ne mutlu bize..
sevgili arkadaşlarım, bugün yaptığım görüşme üzerine BATMAN/KOZLUK/AŞAĞI ALIÇLI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULUNUN gerekli bütün ihtiyaçlarının karşılandığını,yapılan yardımların yerine ulaştığını öğrenmiş bulunmaktayım. katkıda bulunan,emeği geçen bütün arkadaşlarıma minnetlerimi sunarım. erzan hanımda teşekkürlerini iletmemi istedi. eksik olmayın arkadaşlar,iyi ki varsınız... KAZIM !!! (kedi ) sana ayrıca çok teşekkür ederim aslan kardeşim. yolladığın koca koli sayesinde bu okulumuzunda artık bir kütüphanesi olacak şimdilik beklemedeyiz arkadaşlar,yardım yapılacak yeni okul belirlendiğinde sizlere tekrar duyuracağım. selam ve sevgilerimle...
Emeği geçen dostların gönlüne sağlık. Ercanım bir önceki sayfada MALATYA-TOPSÖĞÜT KARŞIYAKA İLKÖĞRETİM OKULU zikredilmişti, programdan çıkarıldı mı ya da ne oldu?
malatya'da ki okulumuzu ne derce katkıda bulunduk bilemiyorum. konu bize geç intikal etti biraz. ama biliyorum ki o okulumuzun da kitapları yerine ulaştı abicim. artık bir kütüphaneleri var