Sevgili dostlar, Aranıza yeni, bugün katıldım, Ben Çanakkale'de yaşıyorum, emeklilk hayatımı yaşadığım burada, Çocukluğumdan beri çok sevdiğim denizde balık avlama hayellerimi, birde tekne sahibi oluca, nihayet gerçekleştirdim, 12 seneden beri burada balık tutarak günlerimi geçiriyorum, fırsat buldukça her gün denize açılırım, senenin 300 gününü denizde balık avlayarak geçiririm, uzun senelerden beri , Çapari, sırtı ve yemli Mercan avları yaparım, Hayatta bundan sonraki hedeflerim, Yaptığım avlarımı, tuttuğum balıkları, edindiğim bilgi ve tecrübelerimi, bizlerden sonra gelecek yeni nesillere, genç kardeşlerimize aktarmak ve yardımcı olmak, olacaktır, Sizlerle, deniz ve balık avlarını, paylaşmaya, sizlerle kalıcı dosttluklar kurmaya geldim, sizlerle çok güzel balık sohbetlerini yapıp, çok güzel vakitleri beraberce geçireceğimi inanıyorum. Şimdilik , hoşçakalın, sevgili balıkçı dostlarım.
Değerli Orhan Ağabeyim. Seni aramızda görmek Beni çok mutlu etti. Hoşgeldin diyorum. Selamlar Saygılar.
orhan abi hoşgeldin diğer sitelerdende takip ettiğim kadarıyla değerli avlara imza atmış bir abimizsin deneyimlerinden faydalanmak büyük kazanç olacak rastgele
Sevgili üstadimiz Orhan Abicim ; Sizi Burada Görebilmek Bizi Son Derece Mutlu Etti Ve Gerçekten Onure Olduk.sevgi Ve Saygilarimizi Bir Kez Daha Sunuyoruz.ayaklarina, Gönlüne ,kollarina Sağlik.beni Diğer Siteden Animsayacaksindir.esen Ve Hep Mutlu Kal.....
Değerli üstadımız Orhan abi seni aramızda görmek bizim için şereftir büyük balıklı avların olsun rastgele
orhan abi, benim emeklilikte hayal ettiğimi sen aynısını yaşıyorsun vallahi.çok mutlu oldum burada olmanızdan sık sık görüşmek dileğiyle allah saglık sıhhat versin size.
Ya! git işine, hasta etme adamı. ZAten her gün, uskumruydu, torikti, mercandı diye kurtlarımı kabartıyorsun. Yok ki bizim mahallede tutalım. Ama sağ olursak inşallah, bir gün teknene bineceğim (Kabul edersen) Hoş geldin. Allah hayırlı ömür versin, nice sağlıklı ve bol balıklı yıllar dilerim.
Orhan abi sizi aramızda görmekten mutluluk duyduğumu ifade edeyimn..Sizin gibi bilgi,tecrübe dolu Abilerimiz sayesinde pekçok yeni bilgiler edineceğimize eminim.. Aramıza hoşgeldiniz
benzer sitelerden takip ediyordum,sizi burada görmekten mutluluk duydum. Bu arada bu deryadan herkezin faydalanmasını temenni ediyorum...
Orhan abi hosgeldin... Bilgilerin tecrubelerin anılarını bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum.. Bir çanakkale hayranı olarak..
s.a. değerli üstad orhan abi hoşgeldiniz.sefalar getirdiniz. desenize site yine şenlenecek.ayrıca reis abimizede çok selamlar. abilerimiz şükrolsun yine yan yana gelmekte.buda beni çok memnun ediyor.inşaallah abilerimizle hep beraber orhan abimizin teknesinde beraberce avlanır muhabbetler ederiz.