Vay Orhan dedem gelmiş evimize,sevgili dedeciğimiz(yeni dede oldu arkadaşlar) seni ağırlamak dan çok memnun kalacağız bunu bilesin.Saygılarımla.
Orhan abi başka sitelerde birbirinden güzel avlarınızı gördüm aramıza katıldıgınız için çok mutluyum vereceginiz degerli bilgiler için şimdiden çok teşekkürler
hoş geldiniz,diğer sitedeki av hikayelerini okurken kendimi sizinle ava çıkmış olarak hayal ediyorum.ileriki günlerde sizinle yüzyüze tanışmak umuduyla sizin paylaşımlarınıza katılmak isterim selanlar
Ve aleykumselam hocam. Atlatmak yok, Orhan abinin teknesi başka, Mehmet Hocanın teknesi başka. İkisine de bineceğiz inşallah.
Çok değerli büyüğüm ve sevgili Üstadımız, Sizlerin, balıkçı arkadaşlarımın arasına geldim, çok güzel karşıladınız beni, bende sizlerin nezninde bütün balıkçı arkadaşlarıma candan teşekkürlerimi sunarım. hoşçakalın.
Orhan Abi hoşgeldin.Haftaya Hafız amcanın yanındayız seninde bir çayını içmeye gelmeyi düşünüyorum bu sefer nasipse
Orhan bey, aramıza hoşgeldiniz. Deneyimlerinizle bizlere ışık tutacağınıza inanıyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Orhan kardeşim merhaba. Burda ismini görünce acaba yanlış bir yeremi geldim dedim.Bu site benim ilk göz ağrım ve en çok arkadaşımın olduğu site ama her ne hikmetse bu son zamanlarda pek giremiyorum.O sebepten seni görmekte geçiktim.Ya ihtiyarladım yada balığa gidemediğimden kaynaklanıyor. Seni burda görmekten çok mutlu oldum,her ne kadar yaşam şeklini çok kıskansam da,sağlıklı,mutlu ve bol balıklı günlerinin ömür boyu sürmesi dileğimle yanaklarından öpüyorum.
Çok teşekkür ediyorum, Bende elimden geldiği kadar, bir şeyler yapmaya çalışacağım, yeterki, sizler gibi sevgi, saygı ve hoşgörülü balıkçı arkadaşlarım olsun. hoşçakalın.
Sevgili Gürol ağabeyim, Seni tekrar gördüğüme çok sevindim, bende yeni bir karar aldım, birikmiş tecrübe ve bilgilerimi, elimden geldiği kadar paylaşmak, genç balıkçı kardeşlerimede, balıkçılık konusunda yardımcı olmak aynı zamanda da onlara her konuda örnek olmak istiyorum. Senide Sivrice'ye bekliyoruz. hoşçakal, sevgili ağabeyim.
Raporlarını okuyup resimleri gördükce oraya gelebilmek için can atıyorum ama,bu barsak ameliyatımdan sonra sorunlarım tam bitmedi,ancak yakın mesafelere gidip balık tutabiliyorum.Bunada şükür diyelim,beterin beteri var. Senin rapor ve resimlerini izlemekde ayrı bir zevk,şansın bol olsun.
Sevgili Gürol ağabey, İlk başta geçmiş olsun, sen balıkçısın, güçlüsün, ne dalgalar, ne fırtınalar görmüşün, sana vız gelir, sen halledersin, seni seven arkanda bir ordu var, güzel insan, güzel ağabeyimiz, seninle beraber , denize açılıp balık tutmayı çok isterim, hoşçakal.