Sevgili dostumuz Turgay'ın 'modena'nın av raporu Balık dergisinde yayınlandı

Konu, 'Genel Konular' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Gönülden tebrikler Turgay, azminin ve emeklerinin karşılığını almış olman çok güzel... Alçak gönüllü tavırların da ayrıca takdire şayan, dergilerde kapak olacak nice avlar yapman dileklerimle,

sevgi ve selamlar;)

2. modena

modena

sevgili moderatörüm çok teşekkür ederim...bana çok fazla bilgiler katan bu forumun başarılarını herkes görmeli ve öğrenmeli...

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Adam gibi adam, adam gibi avci

Forum uyeleriyle iliskilerinde dikkati ceken beyefendiligi ile bilgiye, ogrenmeye verdigi degere ilaveten, avina ve dogaya gosterdigi saygi nedeniyle `ornek amator balikci` olarak gordugum (nitekim kendisini Ayin Amator Balikcisi olarak onermistim) Turgay arkadasimizin bu basarisiyla sevindim, gururlandim...

Tebrikler Turgay!!!... durmak yok... simdi hedefi buyutelim... seni uluslararasi avcilik dergilerinde de gormek istiyoruz... insallah sayende "Turkler sorumsuz avlaniyor, dogayi kirletiyor, baliga yazik ediyor" diyenlere "buyurun, bakin bizde bunlar da var!!" diyecegiz...

4. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Tebrik ederim Turgay abi bu başarıların devamı mutlaka gelecektir inanıyorum:)

5. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    harikasın turgay kardeşim canı gönülden kutlarım seni :)

6. modena

modena

ağabey bu güzel cümleler beni o kadar onore etti ki...ne desem ne yazsam bilemedim...ama tek bildiğim bir şey var oda bu güzel ve kaliteli forumun bir üyesi olmak...ne öğrendim ise hepsinı buradan öğrendim...bütün bunların gelişmesinde en büyük katkı bu forum ve bu foruma üye hepsi birbirinden değerli büyüklerim,akranlarım ve kardeşlerim sayesinde oldu oluyor ve olacak...tekrar çok teşekkür ederim ağabey...

sağolasın kardeşim...sizler varken ben daha çok av yaparım...:)

ağabey çok sağolun...bundan ötürü mutlu olmanız beni ayrıca mutlu etmekte...:)

7. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    tebrik ederim turgay, forumda ki ilk zamanlarını hatırlıyorum da... az emek vermedin bu işe. karşılığıda çok güzel oldu. daha nice güzel avlara inşallah...:)

8. modena

modena

valla bende hiç unutmuyorum...:D :D :D

ne soru soruyordum...soru üstüne soru...en son ali kemal kızmıştı...:D :D :D ...

sevgili moderatörüm canım çıktı ama ufaktan olmaya başladı...iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim...

not:ali kemalden uzunca zamandır ses seda çıkmıyor...merak ediyorum...umarım iyidir...

9. gozutok

gozutok

Tebrik ediyorum.

10. modena

modena

çok teşekkür ederim...sağ olun...

11. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Sevgili Turgay tebrikler...Güzel avlarının devamıni dilerim...Rastgele...

12. modena

modena

eyvallah feridun...kısa zaman da var bir plan...bakalım nasıl geçecek...

13. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Turgay , ne diyeyim ne yazayım bilemiyorum, açıkcası seni kıskandım dostum vede sana imrendim, bu arada kamışın ve sahten için geçmiş olsun avın içinse en büyük tebrikler senin olsun diyor başkada birşey demiyorum.;):):)İnşallah birgün sıra levreğede gelecek. Rastgele dostum.

14. modena

modena

ismail ağabey çok sağol...kamışla sahteyi yedim ama balığı da aldım...levrek yakalamaya gün sayıyorum ağabey...planlarımda bir kardeşimizle beraber güzel bir av yapmak var...tekrar teşekkür ediyorum ağabey...

15. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

turgayım senin avlarını artık yabanda görelim :D:D:D nedersin geç kalmıyormusun youtubedeki videoları yabana göndermeni tavsiye ederim hemde örnek avlar yapıyuorsun her avını alı koymuyorsun küçükleri salıyorsun bence yaban tv girişimlerinde bulun bizde ekran karşısından işte arkadaşımız be helal olsun ne av yapmış deriz, olmaz mı? gözde sahtlerimden birisidir o listemde olan sahtelerden kullanıyorsun buda hoşuma gidiyor. Dergide çıkman gerçekten çok güzel birşey

16. modena

modena

kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...ama yaban tv önce kuralına uygun balık avı görüntüleri versin...sonra ben gerekirse görüntü veririm...

örnek vereyim...turna sezonunda terkos gölünde bir program çekilmiş...biliyorsun gölde pancar motorlu tekne yasak...ama adamlar pancar motorlu tekne ile sırtı çekip sırıtıyorlardı...

ne kadar ironik değil mi...:D :D :D

sahte konusuna gelince...hakikatten çok iyi dizayn edilmiş bir sahte...alırken de biliyordum ilk balığı bununla alacağımı...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.