Sevgili Vedat Abayoğlu'na ithafen

Konu, 'Makineler' kısmında fatihh tarafından paylaşıldı.

1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tüm firmaların kurumsallaşmasını bekleyemeyiz ama en azından distüribütör niteliğini taşıyan bu firmalarda müşteri hiz. departmanı gibi bir bölüm olsada insanların şikayetlerini yetirince vakit ayırıp dinleyebilseler. Vedat amcamızın yaptığı aslında bu oldu bir nebze müşteri ile firma arasında ki köprüyü kurdu.

2. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Yeni makineniz hayırlı olsun kazasız arızasız kullanırsınız umarım. Birşey eklemeden geçemeyeceğim, Vedat Ustam Rabbim seni başımızdan eksik etmesin...

3. melikşah

melikşah ........................

Fatih'im sorunun halledilmesine çok sevindim:)
    Ayrıca Vedat reis cevap yazısında mütevazi davranmış:)

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Çok saol Erkan abi. az önce bizim sahilde deneme fırsatı buldum önceki arızalı makinem ile aralarında ciddi bir fark var. sanırım benim önceki makinede bir fabrikasyon hatası olabilir..

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Fatih

Seninle hayli uzun konuştuk.

Cevabi mesajımdada,olayı genel anlamıyla ele alarak ve neredeyse tüm satıcılarıda kapsayacak şekilde anlattım.

Son cümlemde bazı yanlış ve menfi yorumlarında olabileceğini düşünerek,beni anladığınızı umarım gibi bir ifadeyle sonlardırdım.

Ancak,maalesef görülüyorki,bu tür yorumların önüne geçemedim.

Bu durum beni üzmüştür.

Bazı noktaları tekrar etmem gerekiyor.

İstanbuldaki satıcıların neredeyse tamamını tanırım.Aynı durum İzmir içinde geçerlidir.

Bir sorun varsa,nerede olursa olsun devreye girmekten çekinmem,halledilicek bir durum varsa uğraşırım.

Yani,hadise tek Cengiz Balıkcılık için geçerli değildir.

Br kere bu noktanın akıllarda yer etmesini istemekteyim.

Görülmedik yoğunlukta bir av sezonu yaşamaktayız.

Bu durum iş yoğunluğu açısından tüm satıcıları müspet etkilemektedir.

Elbette bu yoğun tempo,bazı aksaklıklarıda beraberinde getirir bir durumdur.

Sizlerin en azından bu noktayı idrak etmeniz gerekmektedir.

Tüm iyi niyetimle yanınızda olmaya çabalamaktayım.

Lütfen olayı başka yönlere çekmemeye özen gösteriniz.

Bu firma bugüne kadar,benzer durumları olabilecek en makul şekilde halletmiş bir firma olarak tanınmış bir firmadır.

Hassas yorumlarla onlarıda üzmeyiniz.

Kaç kere şahit oldumki,asla mecburiyetleri olmadan,neredeyse tüm diğer markalarında benzer aksaklıkları olduğunda,mal bizim değil deyip,ilgilerini esirgememişler,halletmeye çalışmışlar ve çoğundada,sabit müşterileri olmasada gelenleri memnun etmişlerdir.

Sevgimle kalınız

6. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Ben, geçen hafta kamışı sap kısmından kırdım. Tamir için götürdüm. Cengiz balıkçılık gayet özenli onarımını yaptığı gibi, para da almadı. Üsküdardaki av marketlerini gezin, hepsinde 3-5 kişi vardır, Cengiz de her daim içerisi ana baba günüdür. Bu bile Cengizin diğerlerinden neden daha farklı olduğunu kanıtlar. Reklamın en iyisi memnun müşteri tarafından yapılanıdır. Ben her daim memnun kaldım, arkadaşlarıma da malzeme almaya gittiğimde diğerlerini de gezerim ama alışverişim Cengizden olur.

Saygılarımla.