sevgılıme olta takımı

Konu, 'Takım Çantası' kısmında görkem yetki tarafından paylaşıldı.

1. görkem yetki

görkem yetki görkem yetki

makınaya baktım yapılan yorumlar cok gusel ama tek nmakına hedıye edılırmıkı:( cok t.ederım sımdıden

2. görkem yetki

Okuma V System 2,40 kamiş 10-40 atarli
    Okuma safina spin makine 40lik
    ve üzerinde türkiyede olmayan rapala ip sarili bı arkadas spın takım satıomus bunlarmıs benm bılgım yok 200e verıo bu nasıl sızce:(

3. DÜSSELDORFLU

DÜSSELDORFLU Boran RESNE

Bir baska acidan ...

Sevgili kizim ,

Tahminî islerle bu kadar belirsizligin üzerine gitmek, neticeyi hem hediye, hemde ondan beklenen fayda acisindan etkileyebilir ! Bu nedenle, saygin magazalardan birine gidip , öngördügünüz miktardaki YTL cinsinden bir "Hediye ceki" alip vermek , secimi ve harcamayi kullaniciya birakmak, sanki daha dogrusu ve daha faydalisi olacaktir gibi görünmekte !

Bu yöntemin bir diger faydasida, kisinin düsündügü fakat su veya bu nedenle alinmasini ileri bir tarihe erteledigi, cok sevdigi bir ürüne yönelip, kendi birikiminide ilâve ederek O'na sahip olmasidirki, olaya hem sevgiyi hemde hediye düsüncesini paylasma acisindan cok daha ANLAMLI bir boyut getirmesidirki, ortaya cikacak güzelligi anlatmaya kelimeler yetmez !!

En dogrusunu bulman dileklerimle ,,

4. görkem yetki

cok tesekkur ederım evet bı bılgım yok sanırım en dogrusu bu olucak cok t.ederım sıze eve t cok doru..

5. numanbey

numanbey numan

Görkem kardeşim,bak benim sevgilimin taktiğini veriyorum sana:eek:kuldan(beyazıttan)çıktık gezelim dedi olur dedim yürüyerek eminönüne indik sonra kamp ve balık için nerelerde alışveriş yaptığımı sordu,söyledim gidelim dedi -Merak ediyomuş güya :) - gittik tabi ben çocuk gibi kamıştır,makinedir sahtedir hepsine bakıyorum,spine ihtiyacım vardı onlara bakıyordum hangisini almak isterdin gibisinden konuya giriş yaptı ve elimde spin takım ve sahtelerle dükkandan çıktık:) En iyisi onu öyle bir yere götür heveslerini gör,ne almak isteyeceğini öğren ve hediyeni orada al.Böylece bilmediğin ve ihtiyacı olmayan bişeyde alma ihtimalin ortadan kalkar,ayrıca sadece hediye ile değil tamemen bir gününü sürprizle yaşamasını sağlarsın.
    Tabii tercih senin kardeşim.