================================================================================ 2 yıl önce Evciler göletine balığa gittim hava güzel şansa gölette benimle birlikte 6 kişi vardı o gün kendimi çok şanslı hissettim kendi kendime çok şanslıyım diye düşündüm oltalarımı hazırlayıp oltalarımı atıcağım yeri mısırla yemledim ve attım hava o kadar güzeldiki resmen büyülendim o güzelliği arkadaşımız carpanler ın görüntü resmine bakın ve ne kadar doğru olduğu anlarsınız her neyse 1 saat oldu hiç tık yok canım sıkıldı sürekli yanımda kasnak olta bulunur onlarıda gölete attım ben hep makaralı oltalardan cın sesi beklerken kasnaktan zil sesi geldi orayı doğru yöneldim 2 ci zillde kasnak abartısız 2 metre yukarı fırlayıp göletin içine gitti ben arkadan bele kadar suya girdim kasnağı çıkardımöyle kuvettli çekiyordu ki ben çekiyorum o çekiyor yarım saat uğraştıktan sonra balığı kıyıya getirdim kıyıda öylece duruyordu besbelli yorulmuştu yavaş hareketlerle yaklaştım abartısız 7-8 kg çivarında pullu sazandı kepçe ufak nasıl çıkarıcam diye düşünürken suya girip çıkarayım dedim yanına yaklaşıp elimi altına doğru soktum bu arada kızımda kasnağı sıkıca tutuyordu tam tutuğumta kuyruğunu yere çarptırdı ve misineyi koparıp kaçtı o gün akşama kadar aynı yerde kasnağın başından ayrılmadım ama nafile kaçan balık büyük olur gittiiii neyse o gün yine 1 kg çıvarında balık tuttum ama halen gözümün önünden gitmiyor hepinize rasgele inşallah sizleri sıkmamışımdır.hepinize bol şanslar rasgele. __________________ tekmısırtekiğne
Başından geçen hikayeni bizimle paylaştığın için teşekkürler. Üzülme bu yıl sezonda daha büyüklerini yakalarsın inşallah.... sevgiler rastgele
hep aynı umut hep o umutla gidiyoruz ama zor niye dersen bu işi bilende yapıyor bilmeyende sinek oltayala parmak büyüklüğünde balık yakalarlarsa biz hep kendimizi kaçırdığımız balıklara avutucaz görüşürüz rast gele