Arkadaslar kocaeli korfez semti uzerinde ve sınırlarında bulunan sevindikli goletine bu yıl ilk avımızı 30.09.07 de sahur sonu yola cıkarak gerceklestirdik 1 gun suren av sonunda 10 parca limit altı aynalı ve pullu sazan yakaladık limit dısı olduklarından foto almadık ve balıkları golete geri iade ettik. 1.0 ve 1 nolu owner kanca 0.40 pelican bedene 0.35 dam kostek kancalara beyaz kurumısır ve haslanmıs mısır kullandık. yemleme olarak ise mısır ve mısır kuspesi kullandık. ama bekledigimiz gibi bir av olmadı. kaideye deger buyuklukte balık yakalayamadık. insallah ekim sonunda yakalarız
ava saygınızdan dolayı tebrikler sevgili kardeşim.o saldığınız balıklar size geri gelecek büyümüş ve gelişmiş bir şekilde, doğaya saygı ve sevginizden dolayı sizi kutlarım.....!
kutluyorum selam davranisinzdan dolayi sizleri kutluyorum bundan sonraki avlariniz da basarilar diliyorum rast gele.
aman abı ben yenıyım bu sıtede sazan ve yayın deyın yeter her tura katılırım ve elımden gelen yardımı yaparım ve bı konuya dokunmak ıstıyorum bazı yerlerde solucan kıtlııg var bendede bollugu bendede bıtecek dıye korkuyorum bu solucanları nası yetıstırıyolar bılıyomusunuz en son onu yapacam galıba
sakaryalı arkadaşım merhaba; imza ayarların tam olmadığı için böyle hitab ettim.İmza ayarlarını düzenleyip profilindeki ağ ve parakete gibi hem kanuni hem vicdani sirkülerimize aykırı olan av araçlarını kaldırırsan sevinirim.Ayrıca sadece profilinden değil kullanımında da vazgeçersen sevinirim.rastgele
Keske salarken ki goruntuleri cekip, raporunuza ekleseymissiniz. Herkese ornek olurdu. Yuksek balikciliginizi ve vicdaninizi kutluyorum. Buyuklerine rastgele...
Harika bir av olmuş tebrik ederim. Hiç balık almamış olabilirsiniz. Ama 10 tane sazanda ayrı ayrı o balığı kandırma, mücadele etme, onu kıyıya çekme keyfini yaşamışsınız, amaç zaten bu değil mi ? Bundan daha güzel ne olabilir ki ? Keşke herkese nasip olsa bu anlattığınız. İade ettiğiniz balıklarla el sıkışıp, "siz bize bu güzelliği yaşattınız ama daha çok küçüksünüz. Teşekkür ederiz" diyerek geri salmak ise daha da güzel bir keyif bence. Merak etmeyin, onlar büyüyünce yine sizi bulacaklardır. Tekrar takrar tebrik ederim sizi.
ya aslında hersey cok güzel de o alarm calıyorya buyuk balıkmı acaba diye kamısa bakıyorsunuz sadece sallanıyorsa heyecansız bir olta cekimi baslıyor ama kamısı suya yatırısını gorupte heyecanlı bir sekilde kalama ayarı yapıp balığı cekersiniz ya iste bizi uzen kamısların suya değmemesi oldu donerken olta takımlarımız sapa saglam dı
O gölete bende gitmiştim 2-3 ay önce solucana 1-2 tane ufak balık gelmişti yemek yiyip geri dönmüştüm ayrıca gidiş-dönüş yoluda çok çok güzeldir.
Bir dahakine Olsun boşta dönseniz bize bilgi vermiş oldunuz hemşereim.Nasıl büyük balık atlaması varmı? rüzgar nasıl azalma varmı?
degerli abicim golettin suyu baya azalmış yukarsındaki agaclar hep dısarı cıkmış.Balık atlamasına gelince atlayan balıklar hep 1-2 kiloluk patak sazanlar kaideye deger balık atlaması yok. Ruzgar durumu asırı ruzgar yok gayet sakin tatlı bir ruzgar vardı