Şeytanın bacağını kırdım, oh be..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Çok güzel bir balık emeklerinize sağlık ,bu arada bu balık baracudadır bu boyuttaki ıskarmozların (deniz turnası) çizgi hatları bu denli net olmuyor ayrıca ağız yapısı daha değişiktir yani ben öyle biliyorum.Afiyet olsun ,rastgelsin. . .

Not:Ukalık etmek gibi bir amacım yoktur :D

2. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    sen bu işi biliyorsun :) aynende öyle oldu :thumb: teşekkürler

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    herkez birşey diyor :p bende anlamadım balıga ahmet isimini takasım geldi takma rumuz nick gibi bişi :D haha sağol canım benım sanada rastgelir insallah rekorumuz 72 cm idi arkadasım aldı ben 60 ı buldum tam olarak net daha büyükleri insallah rastgelir.

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tebrikler Murat,devamıda gelir inşallah.

sevgiler

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bravo delikanlı.Senki 13 yaşındasın maalesef bu yaşta dahi coğundan daha bilgilisin.Seni tebrik ediyor,halen neyin ne olduğunu o kadar anlatımlarıma rağmen öğrenmemekte direnenlerede selamlarımı yolluyorum:)

6. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    tebrik ederim, azmin sonunda mermer bile delinir. inşallah bahtın bu balıkla açılır ve daha güzelleri de gelir. bu aralar yanımdaki arkadaşlar da tek tük baraküda almaya başladılar, ben de birkaç vuruşu kaçırdım :eek: gün batımında başlayıp gece boyu avlanıyorlar.

7. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    çok teşşekkür ederim vedat amca denk geldi aldık suan bacagım incildi gidemiyorum, aksıyorum resmen havada kapalı acık arası bişi hiç sarmıyor ondan gidemiyorum devamıda gelcek insallah cok teşekkürler saygılar vedat amca :)

:D hehehe teşekkürler aynen azımla avlaga gide gide aynı yere deli oldum, sonunda aldım ama biraz rahatladım hehe :) gün batımı aksam devam etsinler tabee daha iyi balık gördümü seni kacıyor gelmiyor bir daha yada geliyor almadna dönüp gidiyor, aksam üstü avlanmak daha mantıklı. rastgele :)

8. kağan

kağan Kağan

Antalya'da sanırım bir tane kalmıştı onu da sen tutmuşsun tebrikler, ben artık boşu boşuna ava gitmeyeyim :D

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    hahahah :D