Arkadaslar Merhaba; Devam eden Karadeniz maceramda sonunda seytanin bacagini kirdim sanirim.Bundan sonra Karadenizden Balik cikmiyor demiycem Zaten dersemde Haksizlik olur Gece 22.00- 01.00 arasinda yemli capari ile tuttugum baliklari sizinle paylasmak istedim. Istavritler biraz kucuk ama en azindan bunlarda tavayi doldurdu Biraz daha ugrasirsam sanirim Kiyidan ilk Orkinos ceken de ben olacagim SAYGILAR
Helal olsun. Azmin elinden bir şey kurtulmaz derdi babam. Sen bunu ispatladın, Tebrikler Devamı daha iyi gelir inşalllah.
Sevgili Hasan Şu ana kadar senden başka bukadar çok balık tutun yoksa seni orada BALIKTAN SORUMLU DEVLET BAKANI yapmasınlar....
Insanlar almis basini gidiyor ama hepsi nedense ilarya tutmaya calisiyorlar.Dun gece ciktim, ve hic kimse yok etrafta.Bir anda vazgececektim oltayi atmaktan ancak sonrada dusundum burasi Bulgaristan Ya bu kadar insan var, hic mi akillarina gelmiyor baska bir yontem denek yada baska balik varmi acaba bu denizde diye dusunmek hayret ediyorum dogrusu. Daha sonra bozdum kafayi attim oltayi, 1,2,3 derken bir baktim istvaritler geliyor. Sonrada (Kusuruma bakmayin daha once hic tutmadigim icin su anda ayirt edemiyorum ama sanirim alltaki Cinekop diye dusunuyorum,eger yaniliyorsam lutfen duzeltiniz) Cinekop geldi. Hava bozmasaydi belki daha iyi bir av olacakti ama en azindan balik varmis onu ogrendim. Abi bunlara bence Balik Bakanida gerekiyor.Cok Tembel insanlar bunlar yaaaa. SAYGILAR
Tebrikler Güzel av olmuş... Neyse, Bulgaristan'da ilk değişik balığı tutan olarak tarihe geçebilirsin artık
hasan tebrikler. kefalden sarıkanata hızlı bir geçiş yapmışsın. birde çinekop takımı dene istersen. kıyıdan balık avı kısmında erdem'in açtığı konuda bu balığı avlama yöntemleri anlatılıyor.
tebrikler ellerine salık çook iyi av olmuş ... şeytana ne oldu halen hastanedemi (baçağını kırmışsın yaaa..)
Biraz Daha Karadenizi ogrenirsem saniyorum ki daha iyi avlara imza atabilirim. Vucutta Saglik,Denizde Balik ve bizde bu bitip tukenmeyen hirs olduktan sonra tabaklar bos kalmaz saniyorum
Tebrikler, Karadeniz'in başka kıyılarından avlar görmek güzel. Aman boşver Bulgarlar öğrenmesin balık tutmayı. Onlar sayesinde biz balık görebiliyoruz. Balık orada üreyip bizim sularımıza geliyor, sonra da biz çok sıkı denetlediğimiz av yasakları (!) sayesinde balığın bollaştığını sanıyoruz.