Merhaba Balık Sevdalılar havaların soğuduğu bu günlerde beklemeli sazan avı artık zor olmaya başladı, son kez babamı ikna ettim ve malzemeleri hazırlayıp gölün yakınlarına vardık ama göle girişi zeytin mevsimi olduğu için traktörler güzelce sürmüşler ama biz niyeti bozduk daldık çamura oltaları atıcağımız yere geldik.Oltaları hazırlayıp göle attık; yer:söylenmez Kullanılan yem:kendi yapımım boilie boncuk ve boilie hamuru gibi hazırlayıp kurşuna sıktığım yem olta: tek iğneli 70gr kurşunlu olta attığımız oltalardan ümitsizdim ama ilk zil sesini duydum 2 kiloya yakın bi sazandı sonra ardı geldi 2.50 la 2 kilo arası 3 tane balık tuttuk sora hava kararınca evimizin yolunu tuttuk.
tebrikler. güzel bir gün olmuş. ama ben sazan avı denince zil sesi,kamp,ateş,kara çaydanlık ve sohbet aklıma geliyor.
Özkan gerçekten çok güzel balıklar ve çok güzel bir rapor,tebrik ederim.Avlandığın yer de harika,tam bir sazan avlağı,yerini söylememeye devam et aman
Aahhh Fedakar babalar, balıkcı evlatları hiç kırar mı,,, Güzel bir av olmuş Özkan'cığım, Artık yeni sezona kadar seni idare eder ,rasgele
söylenmicek bi yer selam kardes guzel av olmuş keşke fotoları cekrken yeri açıga cıkarmasadın kardes orası cok ıyı av veren bir yer bende genelde oraya gidiyorum hayırlı avların olsun hep
Evet,avlaklarımızı korumak için böyle bir yöntem de mevcut ,fotoğrafları en basitinden paint programı ile kesip biçerek yerin ayırd edilebilecek özelliklerini gizleyebilirsiniz.Örneğin karşı kıyıdaki ağaçlar,sağ taraftaki set bile bu gölün haritadan çok kolay bulunabilmesine neden olacaktır
Özkan sezonu bu güzel balıklarla kapamışsınız tebrikler yeni sezonda dahada büyüklerini yakalamanızı dilerim afiyet olsun rastgele