Merhaba sevgili balık dostları. Havaların yağmurlu sürmesinden dolayı niyet ettiğim balık avına dün gidebildim. sabah 7'de evimden ayrıldım. yolda 2 arkadaşımla daha buluşup Ankaraya 100 km mesafede bulunan avlağımıza doğru yola koyulduk. Gideceğimiz yer Kapulukaya barajıydı. avlağa 8 civarı vardık ve oltalarımızı suyla buluşturduk. ilk 1 saat öylece bekledikten sonra şamadıramız suya gömüldü. İlk balığımızdı ve kaçırmak istemiyordum. tam kıyıya çekmişken oltadan kurtuldu suyun kenarında zıplamaya başladı. ee dedim ya kaçırmak istemiyordum. olduğum gibi balığın üstüne atladım ve yakaladım. sırılsıklam olmuştu ama ilk balığımı yakalamamın heyecanı ıslaklığı hissettirmiyordu bana. İlk balığımızın ardından 10 dk geçmiştiki 2 vuruşumuzu aldık. Çok güçlü bir balıktı çelik bedeni de kopartarak gözlerimizin önünden uzaklaştı gitti. Havanında bozmasıyla birlikte akşam üzeri 4 gibi toplanıp avımızı sonlandırdık. Akşama Toplam 4 turna yakaladık. ben evde tek oldıuğum için bir tanesini alıp akşam yemeğimi çıkarttım. Avlağımız 55 cm geldi 42 cm lik ikinci turnamız Avlaktan başka bir görüntü Avlağımızın uzaktan çekim görüntüsü Ve günün ödülü tavada kızarıyor. Mideye indemeden önce 4 dilim kızarmış Turna tekrar yeni bir avda görüşmek üzere
selam emre kardeş turnayla tanışmışsın maşşallah güzel balıklar avlakta güzel çok iyi bilirim o avlağı busene suda baya yüksek havalarda biraz sert gidiyor şöyle güneş iyice bi yüzünü göstersede daha bereketli olacak inşallah rastgele
Burada bir eksik var. Ultrasona girip midedeki halini de görmek isteriz. !!!!! Şaka bir yana detaylı anlatım için teşekkürler. Afiyet olsun.
paylaşımınız için teşekkür ederim..yanlız kamera çekimini biraz daha netleştirebilirseniz bizim için daha keyifli olacak....bereketli avlar dilerim
Haklısın fotoğradı 1.3 mp telefonla çektiğim için bozuk çıktı. Güzel fotoğraf makinem vardı bozuldu. bende hiç yoktan iyidir diye düşünerek telefonla çektim resimleri. Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Abi zevk meselesi tabiki hiç bir tatlısu canlısı çipra, somon gibi lezzetli olamaz ama tatlısu balıkları arasında lezzet konusunda yayından sonra gelir bence. Yem olarak, sasi, kaşık, rapala, 10 adet gümüş ve bol miktarda solucan kullandık. 2 Turnayı solucanla, 1 tanesini kaşık, bir tanesini gümüş ile aldık. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
güzel ve kısmetli av tebrikler==>> baraja yakın olmasa gerek yoksa o yokuşu kim çıkabilir.o dağdan 2 çıktım bidaha çıkmam,1 saatten fazla sürmüştü tırmanmam.s.a. anı işte