sezonu açtık

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında atmaca tarafından paylaşıldı.

1. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    E hayırlı uğurlu olsun da resimdekini anlayamadım ne olduğunu.BU sezon açılışının hikayesi,yeri zamanı yok mu.Biraz daha paylaşırsanız sevinirim.

3. ybingol

ybingol Yasin

Favori Kamış:
    alamadığım shımano bx 240 kamış
    En İyi Avı:
    balikavi.net dostluğu
    hayırlı avlar tebrikler avınız bol olsun nerede avladınız bunları

4. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    teşekkür ederim

ağbi beş adet yayın var en yukardaki 83cm yılan balığı bunları sakarya nehrinde karasuda yakaladım üç gün önce.resim atmayı bugün öğrendiğim için biraz geç kaldım.herkeze rast gele.!!!!

5. Merhabalar İnanç kardeşim:)

Bu avın hakkında küçük bir bilgi/hatırlatma yapmak isterim..

Sanırım gözden kaçtı..Amatör balık avcılığını düzenleyen "Tebliğler" in 7 maddesi derki:Yayın balığı günde 1 adet ve en küçük boyu 70cm olarak avlanmaya müsade edilmiştir.Resimdeki avında yayınların boyu limitlerin çok altında ve sayı olarakta aşılmış durumdadır..

Bunlara ilave olarak 1 Nisan itibarıyla Yayın avı 1 Nisan 30 haziran arasında aşağıdaki bölgelerde yasaklanmıştır.
    Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Zonguldak

Tebliğler için aşağıdaki linke tıklayıp detayları görebilirsin..:)
    http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

6. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    merhaba

erdal ağbi şimdi şu var öncelikle ben bu balıkların sadece büyük olan yayını ve yılan balığını aldım geriye kalan yayınlara zaten kıyamadım ve o resimde onlar canlıydı su dolu kovada tutarak canlı kalmalarını istedim çünkü biz bukadar küçük yayınları yaşadığımız bölgedeki bir derin su kanalına atıyoruz.çünkü bu kanalda eskiden çok yayın olurdu ama nasıl olsuysa bi anda yok aldular bizde tekrar kazandırmak için çaba gösteriyoruz.ayrıca ben bunları 30.03.2008 yakaldık.ilginden dolayı çok teşekkür ederim hayırlı avlar dilerim

7. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    İnanç arkadaşım, yukarıda söylediklerine bakılırsa sorun yok gibi, lakin hem kendinizi hem de bizleri zor durumda bırakmamak adına bu gibi detayları konu açarken belirtmeniz faydalı olacaktır. Örneğin 30 Mart'ta yaptığın avı "sezonu açtık" diyerek sunman, 2 gün sonra başlayacak av yasağı düşünüldüğünde bizleri uyarı yapmaya itiyor doğal olarak. Yukarıda söylediklerini konu açarken belirtmiş olsaydın; hiçbir yanlış anlaşılma olmayacağı gibi, tuttuklarından çok, tekrar suya bıraktıkların için tebrik alacaktın ;)

8. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Sezonu kapamışsınız bence..
    Turna görücem diye açtım başlığı ama yayın çıktı karşıma:)
    Güzel av olmuş tebrikler..

9. volgym

volgym Volkan CANSEVER

nedir şimdi bu oldumu bence hiç olmamış!..

10. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Av sezonunuz hayırlı uğurlu bereketli olsun.Sanırım tebliğ konusunda biraz eksiklikler var ama kimse doğuştan öğrenmiyor tabi bunu,av için tebrikler tebliği bir kişi daha öğrenmiş oldu sanırım bu da site için güzel bir olay...

11. balikci

balikci

Yeni sezon herkese hayırlı olsun.
    İlk fotoğrafı görünce üzülmüştüm ama 6'ncı mesajdaki İnanç arkadaşımın açıklamasını görünce içim rahatladı, yanlız Sakaryada alabalık ve turna haricindeki balıklarda 1 nisan -30 haziran tarihleri arasında avlanma yasağı var, bunuda burda belirtmiş olalım ki İnanç arkadaşımızda bilgilenmiş olsun.

12. sazan_ustası

sazan_ustası Ulaş

Favori Kamış:
    sazan/yayın takımları
    En İyi Avı:
    sazan,yayın
    Resim ekleme konusu

Avlakta çekilmiş ekleyelim arkadaşlar , yarışma kısmında olduğu gibi..evde , bahçede , mutfakta v.s çekilmiş resimler av estetiği açısından göze hitap etmemektedir.Suyun , ağaçların , oltanın , çadırın v.s olmadığı fotoğraflar spekülasyona açık ve doyurucu olmayan resimlerdir..

13. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    vaybe

şimdi kendimi yetim evlat gibi hissettim.paylaşmak istedim suçlu oldum,ben suya bıraktığım her küçük balığı çocuklarıma torunlarıma bırakıyorum.yok etmek yok

14. Suatreis

Suatreis

İnanç kardeşim, seni suçlayan yok ki...şurada beni suçlamışsınız diye bir cümle gösterebilirmisin. Alınganlığın yeri yok :) Şimdi burada yazılı olanlardan hiçbirşey mi öğrenmedin. Öğrenmenin bir çeşidide eleştirileri dinlemek ve kendi hatalarını farkına vararak düzeltme gayretinde olmaktır. Açıkçası ben de ilk mesajda çok endişelenmiştim. Ancak konunun devamında ve en son mesajında yazdıklarını görünce gerçekten amatörlüğe yakışır davranışlar olduğuna kannat getirdim. Ayrıca daha önce yayın olduğunu bildiğin suyu tekrar yeşertmeye çalışman bilip, bilmeden potansiyel zararlı türleri kafasına göre oraya buraya taşıyanlara da doğru davranış şeklinde örnek teşkil etmektedir. Malumunuz üzere bir suya tür aşılamak istediğinizde Tarım Ve Köyişleri Yetkililerine danışmak ve izin almak zorundayız. Bu imkan olmadığı durumda ehil ve bilgili kişiler devreye giriyor. Bunuda tasvip etmiyorum ancak eğri oturalım doğru konuşalım. Kötünün iyisi olarak düşünülmesinde bence bir sakınca yok.

Seni kimsenin suçlamadığını ve bu aile içerisinde yetim kalmayacağını bilmeni isterim.

Sevgiyle kal.:)

15. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    Ağbi çok Sağol

çok Güzelbi Insansin Ilgin Alakan Için Minnettarim Teşekkür Ederim:)

16. akın usta

akın usta

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    bu ne ya sezonu açmış diye baktım....

ama bu arkadaş sezonu kapatmış herhalde...