Dün sabah işten geldikten sonra kahvaltımı yapıp uykuya çekildim.Rüyamda aksakallı dede ne yatıyorsun oğul zaman balık zamanıdır dedi Yatamadım kalktım bizim ev Adanalı arkadaşlar bilir eski baraja yakın olduğundan iki ratımı aldım yolda 1 ekmek aldım santral denilen yere yakın bir bölgede yerimi aldım.Yaylı düzeneğe hamuru takıp oltalarımı suyla buluşturduktan sonra beklemeye başladım.Gece çalıştığım için gözlerim kapanıyordu hatta az bişey kestirdim.Uzun bir süre tık bile yoktu eve dönmeye niyetlenirken zil sesiyle gözlerim açıldı ve olan oldu.İnşallah bu balık uğurlu gelir.Herkese bereketli sezon geçirmesi dileğiyle. Balığa giderken telefonu unuttuğum için avlakta resim çekemedim.Resimler eve gelince çekilmiştir..
Tebrikler Ahmet abi balık şahane.Adana'dan ilk defa aynalı görüyorum. Şahane bir av.Bu av sezonu bereketli geçecek gibi.
çok güzel bir aynalı eline sağlık abicim Adana da sazan ve yayın sezonu erkenmi açılıyo 2/2 nolu tebliğe göre haziran 15 de açılıyo çorumda orda erken açılıyo herhalde
Öncelikle avınızı tebrikl ederim ama eyer yanılıyorsam bağışlayın bildiğim kadarı ile sürkülarde bu mevsimde veya yasağın başladığı aylarda aynalı sazanın avlanması yasaktır tekrar söylüyorum kabatim varsa özür dilerim ama doğru ise bu amatör balıkçılığa sığmaz ve bu siteye zarar verir tekrar selamlar.
Öncelikle tebrik ederim. Biz geçen hafta turnaya gittik, iki tane kaçırdım, yani bir tane bile alamadık. Onun için rapor yazmaya değer olmadığından yazmaya elim varmadı doğrusu.