http://img11.imageshack.us/img11/5065/dsc03905dk.jpg biraz geçte olsa paylaşmayı becerebildimmi bilmiyorum ama inşallah olmuştur. 2 nisan 2013 tarihinde arkadaşla buluşup nevar ne yok diye meraya doğru yola koyulduk tezgahı kurduk oltaları suyla buluşturduk 2 vuruş aldık ama balığı alamadık sonra ben biraz at çek yapmak için mekandan 5-10 mt uzaklaşmışken birden bir ses Mehmet koş spini elimden fırlattığım gibi gittim ama arkadaş benim yetişemiceğimi anlayınca tasmayı vurmuş ve böylece bu orta halli turnayı aldık öğlene doğru bir vuruş daha aldık fırladım oltanın başına bir tasma nereye sadece havaya arkadaş saolsun yemleri tazelemiş ama misinanın boşluğunu almamış anlıyacağınız yani 4 vuruştan 1 tane sini alabildik sağlık olsun zevkli bir gündü vuruşları aldıkça biz çok mutlu bir şekilde ağzımız kulaklarımızda gülüyorduk ve günü saat 3 gibi sonlandırdık muhabbet balık ve semaver çayımız muhteşemdi gerisi teferruat maksat keyif almak ve huzur bulmak değilmi :thumb:
Tebrikler Mehmet, İzmitte sezonu ilk sen açtın galiba:thumb: Bizim Emraha duyurulur Ölçülendirme için kullandığın oklavada zekice olmuş.Sakaryalılar bu balığa oklama da diyorlardı yanılmıyorsam Bol trofeli ve keyifli avlarınız daim olsun kardeş:thumb:
ölçü birimine bayıldım.son derece özgün bir rapor olmuş bu .nice trofeli avlar dilerim. Evet Sakarya'da genellikle oklama olarak dile getiriliyor hocam. tahta balığı = kaptırga yayın balığı = çılpık sazan = hösgün bu balıkları bu isimle duyabilmeniz şiddetle muhtemel.devamı var da aklıma gelmiyor
tebrik ederim mehmet kardeş afiyet olsun(oklava ve oklama ) muhteşem ikili devamını diler takım arkadaşlarınıda tebrik ederim
saol abi teşekkür ederim işin espirisi aslında oklava bizim bir arkadaş her balıkta ölçü olarak onu kullanıyor ona nispeten yaptım bu işi