sabah 5.45 te kalktım sonra orhan abiyi saat 6 da aldım 6.40da terkosdaydım ben cumartesi hava güzel diye 1 tişört üstünede swetsört giydım hava ısınınca swetsort cıkaractım her neyse ismail abi ve erhan abiyle buluştuk onlar tekneyi almaya gitti sonra tekneye bindik balaban tarafında ilk turnayı aldım sonra yağmur yağmaya başladı benden başka herkes hazırlıklıydı acayip üşüdüm dönüşte kaşığım takıldı ve misinam koptu 10 sn sonra ismail abininkide baktık ki ağ var sonra ağı toplayalalım dedikki ağ 100mt ve ağda 2 karabatak onlarca balık vs.ağ belkide 2 3 yıllık sonuçta ağ topladık ve dönüşe geçtik dönüşte 1tanede ismail abi aldıama nasıl üşüdüğüme anlatamam felaket. ama av harikaydı
Tebrikler İlyas,bu kapalı havada balığı kıstırmışsın,gerçi yağmurda seni kıstırmış ama,olur böyle şeyler
Guzel balıklar fileto cikarip misiruna bula at tavaya yada koftesi harika olur tebrik ederim seni ve tabagina cok yakisacagi icin turnalari
**** fatih abi baya üşüdüm ama siftahı yaptım. baya zewkliydi. bursaya geldiğimde haberleşelim beraber av yapabiliriz belki istersen
tebrikler, zor ama sonuç iyi bir av olmuş. Noktalama ve İmla ya biraz daha dikkat edilseymiş hikaye güzel aslında