shakespeare 2450 (japón, 1970)

Konu, 'Makineler' kısmında burakhalil tarafından paylaşıldı.

1. furunotr

furunotr Haluk

Yok bendeki öyle ahım şahım bir model değildi; bilyası bile yoktu öyle hatırlıyorum... Hatta fotoğrafa bakarsanız kolu da değişmez; tek taraf:)

Sizin makindan olan abimizi belki bu hafta sonu görebilir ve o zaman sorarım detayları; o meraklı olduğu için hep klasik makinalar kullanır Şemsipaşa'da rapala çekerken... Sizdeki o makina veya bir büyüğüyle de yapmıştı aynı avcılığı... Daiwa SS serisi, GS serisi v.s. kullanır sürekli... Şimdi hatırlayamıyorum ama sanıyorum bir GS9000'i var ki görmeyin; artık kolleksiyonluk sınıfında bir makina...

2. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    çok memnun kalırım abi haberlerinizi bekliyorum...

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    GS9000in de sesi yeter vallaha. ben makinayim saat gibi çalisirim der kendini belli eder her ortamda. hayranlik duydugum makinalarin basinda geliyor. benim çocuklugumun en kral makinasi. hala da birkaç rulman ilavesi ile ayni devam ediyor.

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Bu tür eski aletleri kullanmayın vitrine koyun ..seyredin .. :)

Daiwa GS 9 var saklıyorum :)

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk

Bende hem Japon hemde uzakdoğu modelleri vardır.Japon iki sene evvel mecburen emekliye ayrıldı bakıma ihtiyacı var.

Diğerini ise son Sarıkuyruk avımda kullandım,batığa giren balığı çıkarabildimorta suya kadar kaldırabildim ve orada koparttı.

Bu hafta tekrar savaş meydanında olacak inşallah yedek güç olarak.

Bu arada resimdekindende eski,havuzlu tabir edilen 1970 öncesi birkaç makaramda vardır.Birkaçtane Garcia Mitchell,D.A.M. Microlit,Sheakespeare gibi.ç

Birgün vaktim olursa nostalji yaparız.

Sevgimle kal

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Vedat amca, özellikle av esnasinda hasar gören eski makinalarinizi hikayeleri ile birlikte görmeyi çok arzu ederim