Güzel kardeşim, dedim ya. o fiyata o kalite. Şimdi ne alaka diyeceksin? İlgili açıklamada ne der ? 30-60 gr. aksiyon. Yani bu ağırlıklar arasında kamışı en ideal seviyede kullanabilir, bu ağılıklar arasında en ideal şekilde esnetebilirsin. Satıcı dürüstmüş. Kibarca kütük gibi bir kamış olduğunu söylemiş. Ne demiş atalarımız; '' Alma Malın Ucuzunu, Çekme Kaygısını.'' Esnek kamış için karbon kamışlara odaklan. İlgili kamış fiberdir ve de ağırdır.
aycan kardeşim bu teknigi deneme fırsatım oldu hemde 1 çok kez ya ben dogrru uygulamayamadım yada bu teknikde sıkıntı var bence sazanda kalseik sistem en iyisidir en alta agırlık 30 cm üzerine kanca bunu yukarı dogru cogaltabilirsin yemde solucan dene bu taktik herzaman işe yarar takımına gelince sazan için yeterli değil sen ona şamandıralı sistem yap oda cok zevkli bir yöntem
teşekkür ettim, peki bu şamandıralı sistemi kamış kullanmadan şu kasnaklara sarılan tipten mi bahsediosun? en alta ağırlık 30 cm üste kanca bu kadar yani? doğal olarak bi de fırdöndü ve şamandıra? ayrıca stoper falan? kurşun ağırlığı ne kadar olmalı?