Serdar bey ; ilgili makinenin bende takipçisiyim...İnşallah gelişi ve kullanımında bir sorun çıkmamıştır. Hayırlı olsun diyelim mi?
Anca geldim... swpg olanını gözüm kapalı tavsiye ederim. Boğaz da avlanmanın yanısıra tekneden 70 metreye kadar 200 gram kurşunla kullandım, satın aldıysanız da içiniz rahat olsun. Marmaranın tuzluluk oranında 2,5 senede anca içini açtık Haluk Abi'yle (furunotr), baktık pırıl pırıl, yağını tazeledik kapattık Gücü de gayet yeterli 12 kg güce sahip ipe de uygun makinadır. Güle güle kullanın.
makinem an itibariyle Türkiye'ye girmiş bulunmakta bakalım gümrüğe takılacak mı takılmayacak mı onu bekliyorum artık büyük ihtimalle takılmaz.istanbulda bir tanıdığım olsaydı UPİM(uluslararası posta işletim merkezinden)elden teslim aldırmak isterdim ama şuan için öyle bir tanıdığım yok.sebebi ise upimden bana ulaşması bayağı bir zaman alacak gibi görünüyor araştırmalarım neticesinde.
Upim'de çok oyalanmaz. Elden de teslim etmezler. Çok değil, bir - iki güne kadar gelir. Sürekli takip edin siteden, size ulaşmazsa ışık hızıyla dönüyor geldiği yere. Hayırlı olsun...
Öyle yapıyorum zaten Volkan abi hergün takipteyim ben bazı forumlarda vermişler takip numaralarını bende onları baz alarak söylemiştim yani bayağı bir zaman alıyor istanbuldan bana gelmesi inşallah dediğiniz gibi olurda bir an önce kavuşurum makineme.her sabah kalktığımda bakıyorum gün içinde belki 5-10 sefer bakıyorum iyice heyecan yaptım anlayacağınız.
Sonunda beklenen an geldi ve shimano aceration SW8000PG makineme kavuştum şuan için çok güzel duruyor bakalım avda kullanımı nasıl olacak.sorunsuz bir şekilde geldi yaklaşık 21 günde ama beklediğime deydi.
bu makineyi bende almak istiyorum tevfik abim banada önerdi , serdar kardeşim nasıl aldın makineyi ne tür işlem uyguladın , ödemeyi nasıl yaptın acıklarsan sevinirim , gümrük ve extra kargo ücreti ödedinmi bilgilendirirsen sevinirim...
abi şuanda buradan yazmayayım faceden dönerim ben sana şuan işlerim biraz fazla yoğun en kısa zamanda buradada açıklamasını yapacağım.herkes öğrenmiş olur böylelikle.
makinenizden memnunmusunuz nasıl kullanımı açıklarsanız sevinirim son olarakta nasıl aldığınızı işlemleri yazarsanız sevinirim iyi günler
Öncelikle makinemden çok ama çok memnunum gerçekten kendi kullandığım av yönteminde çok başarılı yaklaşık 80-100 metre derinliklerde mercan avında kullanıyorum gerçekten çekişi olsun rahatlığı olsun çok güzel.daha önce neden böyle bir makineye sahip olmadım dedirtti yani daha önceleri eski makinemle avlandığımda 400-500 gr lık bir mercan geldiğinde neredeyse durma noktasına geliyordu makine bazen duruyordu bile buda ister istemez daha çok efor sarfetmeme neden oluyor ve akşam eve geldiğimde yorgunluktan bitiyordum.şimdi ise tek parmağımla bile makinemi çevirebiliyorum ucunda balık varken dahi.birde çok hafif shimano alivio 180 bot kamışı ile paha biçilemez güzellikte oldu ve kullanıyorum çok memnunum. gelelim alışverişine; öncelikle kendinize bir paypal hesabı açık kredi kartınızı paypal hesabına kaydediyorsunuz.daha sonra ebay hesabınız yoksa bir ebay hesabı açıyorsunuz ardından ebayden istediğiniz ürünün özelliklerini kargosunu iyice inceliyorsunuz.ürün fiyatı 70 doların üzerinde ise ürün satıcısının profiline girip ingilizce olarak(bilmiyorsanız google translateden çevirin gönderin) satıcıya faturayı 65-70 dolar siz nasıl isterseniz tabi 70 doları geçmeyecek şekilde bir fatura düzenlemesini rica ediyorsunuz oda zaten size cevabında olumlu yönde bilgi verecektir.ve sonra ürünü sepetinize atıp alışverişe başlıyorsunuz karşınıza paypal ödemesi çıkacak oradan girip paypal kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra ödeme işlemi paypal tafafından gerçekleştiriliyor ve alışverişiniz tamamlanmış oluyor. büyük meblağlarda alışveriş yaptığınızda ücretsiz kargolara değilde ücretlilerden almanız daha iyi takip numarası oluyor sıkıntı çıkmıyor bu yüzden satıcıdan takip numarası göndermezse bile istemeyi sakın unutmayın en geç 30-35 gün içinde elinizde olacaktır makine. yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu olursa çekinmeden yazabilirsiniz.
Aynen ikincielini simdi gordum almak isteyenler hic dusunmeden alsin fiyatida uygun beklemek istemeyip riskede girmem ben arkadas derseniz ikinci el kismina acil.bir goz atin derim.