Shimano ActiveSURF

Konu, 'Makineler' kısmında cousteau tarafından paylaşıldı.

1. BİR GARİP YOLCU

BİR GARİP YOLCU yusuf

makina süper, safkan bir surf .gönlünüzce balık yakaladığınız günlerde kullanmanız nasip olur inşallah.

2. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Evde biraz kurcaladım bu makinayı, çekişine hayran kaldım, dizel motorları gibi torku yüksek . Japonlar bu işe iyi kafa yormuş. Minimum input (kol kuvveti) ile maximum çekiş gücü.:thumb:

3. fyuceturk

fyuceturk Ferit YÜCETÜRK

Favori Kamış:
    Cormoran 3.50mt. 40-80gr.
    Favori Makine:
    Shimano activesurf super aero
    En İyi Avı:
    Zargana
    Çok kıymetli yorum ve değerlendirmeleriniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun...

4. ambrosia

ambrosia bulut

Güle güle kullanın...

Japon Domestic olmasada sonuçta Shimano adına üretilmiş bir ürün. Shimano veya Daiwa olduktan sonra nerede üretildiği çok da önemli değil açıkçası. Sadece Japonya harici üretilen bazı modellerin yedek parçasının sıkıntı olma olasılığı yüksek oluyor. Eğer Japonların Domestic modeli ise kaç yıllık olur ise olsun Japonyadan parça temin etmek daha rahat oluyor.

Bu fiyata ister ise Maslak Sanayi de ürettirsin Shimano yine de alınır. Güle güle kullanın...

5. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Ferit kardeşim,Hüseyin Abi makine çok güzel.Güle güle kullanın.Ebay'dan 87,5 dolar olan makineyi almaya kalksak vergi,kargo ücretleri v.b. ile toplam maliyeti ne olur bir bilginiz var mı?

6. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    vergisi yok kargo ucreti urun fiyatinin altinda yazar almadan satuci ile baglanti kurun mutlaka tracking number isteyin benim makina kore den 9 gunde geldi shimano exage 10000 fb aldim o da israilden geldi 8gunde maliyeti bana 162 tl oldu karakoy ve int sitelerinde fiyati 280_300TL arasi merak ettiginiz bir sey varsa ozelden sorabilirsiniz seve seve yanit veririm....saygilar

7. vuralturkmen

vuralturkmen vural

cok guzel bı makıne gule gule kullanın benım hayalım de shimano SUPER AERO FLIEGEN almak