Aşınmış bölgeye epoksi takviyesi yaparak çözdük, el becerisi şart, yoksa yapayım derken daha çok bozulabilir.
Tamer bey gerçekden çok ilginç bir sorun. Bence o bölge çizilmesi ve deforme olması çok ilginç bişey D Bence olmaması gereken birşey ama olmuş . Geçmiş olsun.Problemi çözdüğünüzede sevindim. Okadar para verip, hemde güven duyduğumuz bir markanın böyle bir sorunla başa çıkamayıp çözemiyecek olsaydınız sizinle birlikte benimde içme otururdu. Neyse problem halledilmiş bu arada kullandığınız epoxinin adını ve özelliklerini yazarmısınız. Başkalarının başınada gelirse diye soruyorum. Epoxi diyip geçmiyelim özellikle karbon kamışların düşüp çizilen bölgelerin deniz tuzu ve havdan aldığı rutubetle o çilimiş noktalardan zayıflar ve uzun süre sonra o bölgelerden hasar görür. karbon kamışın düşüp içten çatlmadığı gib durumlarda en pratik çözüm ve koruma olarak düşünüyorum. Tabi sadece epoxi korumuyor ama kamışın en dışında cilası görünüşü ve son kotuyucu katman olarak epoxy bulunmaktadır. Kamışna değer veren ve uzun yıllar sorunsuz kullanmak isteyenler buna dikkat ediceğini düşünüyorum. Saygılar
Bu arada renkli epoxi var,ben siyah olanini gecen hafta boya satan bir magzada gördüm,Türkiyede varmi bilmiyorum tabi...
Bencede olmamalı ama olabiliyormuş, hatanın bir kısmı bende beyaz plastik koruyucuyu usulune uygun takıp sökmemişim ama en alt parça ile öpüştüğü yerin çizilme hatası kimde onu bilemiyorum. 5 dakikada donan bir epoksi ile yaptık saydamdı, markası bilindik birşey değil, hatırlmaıyorum şu anda, ulaşınca yazarım ama marka önemli değil bence uygulama daha önemli.