Shimano Biomaster SW 4000 XG nasıl bir makinedir ???

Konu, 'Makineler' kısmında miryakefalon tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

5-20 atarlısını kullanmadım ama 10-30 atarlısını kullandım. Hafif yemlerle de nispeten ağır yemlerle de su üstü sahte kullanımı için de gayet uygun bir kamıştı. Linki aşağıda
    http://www.avmarketi.com/asp/product/163642/Shimano-Catana-CX-Spinning-240M-olta-kamisi
    Eğer böyle bir kamış alırsanız 15-17 cm 25 gr sahtelerle de gayet rahat kullanabilirsiniz. Her ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun

2. miryakefalon

miryakefalon Salih

Favori Kamış:
    Shimano Catana dx 2.40 10-30gr
    Favori Makine:
    Daiwa Catalina 3515PE-H
    270 cm 10-30 atarı bulabilirim de orta sert olan kamışı temsil eden harfler neler ??? direkt linki var mı ??? birde diğeri super sensitive di... bu herhalde daha farklı...

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Shimanoda yanlış hatırlamıyorsam sertlikler ax-bx-cx gibi belirtiliyor, okumada mh orta sert shimanoda cx orta sert diye biliyorum ama yine de tam emin değilim, bu konuyla alakalı bir bayii ye danışsanız daha iyi olur. Şimdi yanlış yönlendirmek istemem, benim bahsettiğim model linkte verdiğim modeldi cx serisi 2.40 boyunda ve 10-30 atarlı olandı gayet uygundu benim kullanımıma

4. miryakefalon

miryakefalon Salih

Favori Kamış:
    Shimano Catana dx 2.40 10-30gr
    Favori Makine:
    Daiwa Catalina 3515PE-H
    catana cx ler üretimden kalkmış ve yerine dx gelmiş... araştıralım bakalım nasılmış...