selam arkadaslar bugun shimano catana 400ra modelini 36 euroya aldim.sormak istedigim kullanan arkaslar varsa memnunlarmi vaye bu makine ile ilgili yorumlarinizi almak istiyorum.linki asagida fotografida var.370gr.birde Turkiyede satiliyor ise fiyati nedir acaba bu modelin.simdiden tesekkurler selamlar http://www.fostersofbirmingham.co.uk/st54260 diger bir sorum ise 400lik kafali makinelerde 0.40mm 100m yaziyor ama asso 0.40mm misinayi sardim ama olmuyor misinayi atiyor uzerinden .yazdigi gibi degilmi yoksa olay nedir??????
hayırlı olsun. misinaların üzerlerinde yazan kalınlıklar tam olarak dogru değil.assolarda kalın olanlardan.
merhaba,hayırlı olsun makinanız. Ben de alivıo 4000ra kullanıyorum.Bu makinayı da denemiştim alırken.Çok bi farkı yok zaten.Gayet kullanışlı,dayanıklı.Yalnız kılıfına koyacağınız zaman çevirme kolu tam olaak değil de yan olarak kapanıyor,dikkat edersiniz zarar gelmesini önlersiniz.Ben de yeni aldım,henüz deneyecek kadar büyük balık yakalayamadım Ama çifte mercanı yormadan çekiyor 70 mt den
banax ım vardı yeni bir makine için banax sx5000 düşünüyordum bulamayıncada shimano alivio 6000 aldım iyikide almısım banax ı kullanmak içimden gelmiyor.shimanonun uygun fiyatlı giriş modeli alivio,daha üst modellerin kullanımını düşünemiyorum bile.tekrar hayırlı olsun iyi bir iş yapmıssınız kullandıkca farkına varıcaksınız.
Bende Shimano Alivio 4000 FA var . konusu da burada http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6221 . Çok memnunum. Sanırım bundan sonraki makinalarım Shimano olacak. Benim makinayı 6 ay kadar önce 65 YTL ye aldım.
herkeze ilgisinden dolayi cok tesekkurler.bu Catana modeli Turkiye de satiliyormu acaba,ayrica bu 4000lik kafalara sadece asso misina sarincami fazla geliyor gercektende yoksa yazilan gibi degilmi,simdiden tesekkurler ve hepinize Hollanda dan selamlar
hayırlı olsun onur abi nice yakışıklı turna pozları bekliyoruz bu makina ile senden. bende az önce shakesspeare i makina aldım kargonun gelmesini heyecanla bekliyorum
Abilerim şu aşağıdaki Shimano'yu çok beğendim. Sizce nasıl bir makinadır? Kıyıdan at-çek için kullanacağım. (Turna, tuzlusu levreği, vb...) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. http://www.cabelas.com/cabelas/en/t...e+matchall&Nty=1&Ntt=Shimano+SPIREX&noImage=0 Saygılar...
Merhaba,eğer 2500 modelini alacaksanız , küçük kalır,zaten 20 lik misinayı 130 mt gibi sarıyor.4000 lik uygun olur,bence
Yorumlar için çok teşekkür ederim. Peki bu makina özellikleri hakkında bir yorum yapabilirmisiniz? Yani almaya değer bir makinamıdır? Yoksa burada da alınabilecek aynı fiyat ve kalitede makinalar var mı?
Makine zaten 60 usd,4000 liği 70 usd den fazladır ,bakmadım.100 ytl ye yakın yapar.Bu fiyatlara ,siteleri gezerek 40 kalibre iyi bir makine alabilirsiniz.Arayacağınız özellikler 3 bilyadan fazla , devri 5.1 den aşağı olmayan, tercihan spin tip,250-300 gr arası ağırlığı olan,el alışkanlığına göre ön veya arka dan kalama,buna dikkat edin büyük balık gelirse oynayamazsınız.
Shimano kendini kanıtlamış bir marka dişli konusunda dünyada sayılı.Harika bir makina almışsın.İnşallah hakkını verecek balıklar tutarsın..