bendeki shimano exage 3000 mrb,yanlız mrc olanıda az misina alıyor resimden gördüğüm kadarı ile,kafa derinliği benim makinanın kafası ile aynı gözüküyor bu modelin üstlerine bakın derim,kafanız raht olsun
Kadir kardeşim sizde ki MR serisi ile SR serileri arasında, makaralarının misina sarım kapasiteleri farklılık gösterir. Aşağida ki linkleri incelerseniz, bunu ürün açıklamalarında rahatlıkla görebiliriz. Ürün çeşitleri çok olunca, o harf trafiğinin arasında kafamızın karışmaması mümkün değil gerçekten. Ama benim bu standartta ki tercihim, hep 4000 lik serileri olmuştur. İyi dileklerimle. Gerçi ürün resimlerinde standart olarak 2500 lük olan ürün videoda 3000 MRC görüntüsü kullanılmıştır. http://www.balikavmarketi.com/main/shimano_exage_3000_src_4xsss1_bb-pmu1027.html http://www.balikavmarketi.com/main/shimano_exage_3000_mhsrc_4xsss1_bb_cift_kollu-pmu1180.html
abi 4000 lik seriler at çeke ağır kaçmazmı bende 40lık okuma salina var,onu spin kamışa takmıyorum,kamışa göre ağır geliyor, alışmışım 200 250gramlık makinalara,30gram lık ağırlığı farkediyorum hemen, bende 2 tane de mitchell var,en hafif atçek makinalarım,onları biraz hor kullandığımdan,merada sakatlık vermesinler diye,at çekde kullanmıyorum
Kadir kardeşim, 4000 lik tercihimi ön planda tutmam, zaman zaman at çek, zaman zaman da beklemeli avlarda rahatlıkla kullanma şansım olduğundandır. Genel kullanıma oldukca uygun geliyor bana. Sadece ve sadece at çek amaçlı kullanacaksam ve başka amaca yönelmeyeceksem dediğiniz çok doğru. O zaman ki tercihim Exage 2500 RC yada 3000 SRC olurdu büyük ihtimalle. İyi dileklerimle.
Tevfik abim bugun ugradigina cok memnun oldum. Yukaridaki yaziyi senin agzindan dinlemek okumaktan cok keyif verdi. O gittigin balik malzemecisini biliyorum kim tanissa memnun kaliyor. Yeni makinan hayirli olsun abi. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle kardesin talha
ii geceler ark belki milyonlarca defa soruldu!!evet okudumda!!ama yok anlamadım!!!Shimano Beast Master CX Tele Surf 4,30 mt 200 gr Surf Kamışı(almak istediğim kamış)Shimano Ultegra C14 5500 XSA 5+1 BB Surf Makine!! levrek cinekop lüfer için düşünüyorum değer mi bu takım yoksa daha ucuza bunun daha kalitesini yapabilirmiyim yoksa biraz daha mı çıksam!! birde hangi tip misina almam lazım lütfen
Talha kardeşim, sizinle tanışmak ve çayınızı içmek inan sevindirdi beni. İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler ederim. Abin Tevfik.