SHIMANO HYPERLOOP 2500 RB 1 BB

Konu, 'Makineler' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. furunotr

furunotr Haluk

Bilyayı Perşembe Pazarı'ndan bulabilirsiniz... Takabilmek için makinayı sökmeniz gerekiyor; Shimano makinalarda rotor da sökmek zorundasınız o kapakları açabilmek için; tecrübeniz yok ise hiç açmayın... Açmak sorun değil diyorsanız kolla çevirdiğiniz şarftın diğer tarafında bilya yerine burç veya yüksük denilebilecek artık plastik mi; metal mi bilemediğim rulman tipli bir parça var onu çıkarıp aynı ölçüde rulmanı takıyorsunuz sadece...

Mos marka bilyalar işi görür; fiyatları da uygun; daha kaliteliler daha yüksek fiyatlı tabii...

Tabii biz Mersin'i görmeyince Perşembe Pazarı falan yazmışız da; sizin oralarda böyle hırdavatçılar; v.s. satan yerlerde olabilir... Bu tip bilyalar bizim makinalar ile dişçilerin kullandığı o pekçok kişinin nefret ettiği alette; dikiş makinası v.s. de kullanılıyor; sanayide filan böyle küçük rulman satan varsa bakılabilir tabii...

2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    anadım abi, daha önce şimano sökmemiştim, ötekilerde ise bilya yuvası bomboştu (adamlar bilya yuvası yapmış ama bilya koymamışlar)

3. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    remixon

remixonu tavsiye etmem. isterse 50 bilya olsun uzak dur. marka olsun bilyasız olsun. spro montana 3+1, shimano hyperlop, daiwa swepfire değerlendir. silstarı da yabana atma. çok eski bir markadır. bende 20 yıllık var hala çalışıyor.

4. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    spro'yu mersinde bulamıyorum, pek bilinmiyor, o yüzden hyperloop a kaldık. tek bilyalı ama iş görür bir şeye benziyor. kullanıpta memnun olmadım diyene rastlamadım