shimano hyperloop 2500

Konu, 'Makineler' kısmında shatin tarafından paylaşıldı.

1. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
  2. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Valla ustam kullanmadım ama shimano yapmış özellikleride hiç fena değil bence pişman olmazsın

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Önce tereddüt etsem de, aynı makaranın 4000'i ben de var ve şimdilik bir sıkıntı çıkarmadı. İki kez 4-4,5 kg aynalıyı kalama vererek kıyıya almayı başardım da of demedi.

Bu avlarım, sevgili Kaan'ın (draco) tecrübe ve yorumlarını da teyid etme şansı sundu. Zira, konuyu daha önce sitemizde gündem etmiştim ve değerli bilgilerini esirgememişti sağolsun. Bu vesileyle, kendisine bir akşam teşekkürü göndermiş olayım. ;)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28627

Selamlar.:)

Son düzenleme: 24 Kasım 2009
  4. ronttek

ronttek hakan

Favori Kamış:
    makinalı kamış ve çeşitli dip oltaları
    En İyi Avı:
    2,5kg sazan:(
    arkadaşım resimdeki makina shimano hyperloop 600FB 2500 değil boyutları farklıdır yanılmayasın.resimdekini ben kullanıyorum 6000 fb olanını ağırlık olarak 518 gr yanılmıyorsam ağır bir makina anlayacağın ancak çekemeyeceği balık yoktur sanırım çünkü gercekten çok güçlü bir makina.ben bu makinayı tatlısıda sazan avında ve denizde tekne ile avcılıkda kullanıyorum denizde olatmın ucundaki 3 adet mercanı yukarı alırken hiç zorlanmadım. şöyle iri bir sazan nasip olmadı henüz.
    senin beğendiğin makina daha küçğük ve hafif avlar için uygun sanırım bunu değerlendirmeni öneririm. sen ne avında kullanacaksın o önemli. ama marka ve model olarak harika bir makina tavsiye ederim.

5. ykbilen

ykbilen SERDAR

Favori Kamış:
    beastmaster,catana 2.40-nexave game type spın
    Favori Makine:
    ultegra cı4 10000,bıomaster 4000 fb
    bu fiyata alınabilecek en iyi spın makina,bütçeyi birazdaha arttırabilirseniz catana tavsiye ederim.

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    tekrar konu açmayayım dedim, yukarıdaki arkdaşın makinasından almak istiyorum, özellikle balli abi gerçekten memnunsan almayı düşünüyorum. bütçe kısıtlı vrebileceğim maximum para bu makinaya yetiyor. kıyıdakiler schimanodan başka makine önermiyor ,amacım denizde, , sadece kıyıdan spinningde kullanacağım, küçük bir makineye nenziyor, çoğunlukla silikon atıyorum. iyi kötü idare edermi? olumlu ya da olumsuz görüşlerinize ihtiyacım var.
    shimano hyperloop 2500 için

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Merhaba Hasan. Sağlık ve afiyette olmanı dilerim gözüm..

2500 modelini bilemeyeceğim ancak söyleyeceklerim hyperloop 4000 RB için olacak. Tahminen her iki makine de üç aşağı beş yukarı aynı özelliklere sahip. Yalnız 2500 modelinde kafa nispeten küçük dolayısıyla turdaki sarım daha az olur.

2 yıldan fazla oldu kullanırım, bir kez dahi bakım yapmadım. Tıkır-tıkır çalışıyor. Her an bir sıkıntısı çıkacakmış gibi bir görüntü arzetse de henüz tık demedi. En büyüğü 6 kg gelen muhtelif ebatlarda sazan avladım yalnız kalama ayarını hiç ihmal etmedim. Düşük segmentli bir makine ancak performansından memnunum. Grafit kafası hafiflik sağlıyor, dam tele spin 300 mt. 10-30 gr. kamışla spin için de kullanırım. Bir turda 80 cm civarı sarımı var, hem dediğin gibi shimano kalitesinin ucuz ürünlerinden biri. Balığı paldır-küldür dışarı alma taraftarı değilsen kalamayla güven veriyor. Bir zaafı; balık bindiğinde kalama dolayısıyla boşalan misina, bir kaç kez boşalıp- sarıldığı için kendi etrafında dönüyor. Yeni atış öncesi 2-3 kez uzun/boş atım yaparak misinayı tekrar sarıyorum, kendini toparlıyor. Misinada yıpranma olmuyor yani.

Selamlar, kendine iyi bak gubani.;)

Son düzenleme: 23 Şubat 2012
  8. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    sağolasın balli abi, söylediklerine göre makineye güveniyorum. tavsiye ettiğüin gibi makineyi fazla yormam, maximum hedefim 2kg balık.. beni idare edeceğine inanıyorum