Shimano Japanya'dan Yeni Surfler 2010 Model

Konu, 'Makineler' kısmında shimano34 tarafından paylaşıldı.

1. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Bulls eye insanda hayranlık uyandıran bir makine. Bakalım bir sonraki sezon için aklımda var. Haftasonu aksilik olmazsa görüşelim.

Fliegen da çok şekilmiş . 580 gr bir şey değil. 735 gr. makine kullanıyorum :)

2. balikoltasi

balikoltasi Birol

Gündüz balıkçılığı bu aralar sardalyadan öte gitmiyor. Kayabalığının peşinden ayrılma bu aralar, güzel işler karıştırıyor;)
    Bu haftasonu biraz işlerim var, müsait olamayabilirim. Benim ortağında başka işleri var o da çıkamıyacak balığa sanırım. Ama pazar sabahı boğazda olursanız yanınıza gelebilirim belki bisikletle.

3. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Uluçtan haberler geliyor :) Haftasonu gecelerin adamı olacağız heralde, başka türlü balık almak zor.

4. DrEjO

DrEjO Tamer

Benimle de karşılaşırsan benim makinayı da çevirebilirsin;) genelde Karaköy'de oluyorum ama herzaman Bull's eye ı götürmüyorum, bazen başkalarını da kullanmak lazım ki iyinin kıymetini daha iyi bilelim diye. ultegra olabiliyor, nexave olabiliyor, stradic olabiliyor içinde bulunduğum duygu durumuna göre yanımda götürdüğüm malzemelerimide değiştiriyorum.

Son düzenleme: 13 Mayıs 2010