SHIMANO Makina kamış için ve yapmış oldugum lüfer takımı için fikirlerini beklerim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kıyıcık tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    merhaba arkadaş sana çok şanslı olduğunu belirtmek isterim o makara dan bende de var 6000 olanı 3 senedir kullanıyorum daha tık demedi üstünde triline misinam var 40 lık bağla vapuru çek ama bakımlarını güzelce yapmalısın kamışın içinde çok güzel olduğunu söyleyebilrim bende değil ama arkadaşlarda var bende de katana sı var arkadaş shimano ise koy sepete:D :D ben ondan başka marka tanımam kimse de iddia edemez belki seçimine derler o ava bu modeli daha iyi olurdu diye ama markan markadır dostum hayırlı olsun :D

2. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    evet haklısın şeref sağl teşekkürler SHIMANO gerçekden almaya deyer kamış ve makineside bu nu farkettim kullandıgım cormoronum da güzel makine o da hoşuma gidiyor onun kamışı 4.20 roder marka agır o beni yordu göle gidiyordum arkadaşlara takılıp orda rahat ama makinelerim hoşuma gidiyor içime sindi inşallah bol trofeler yakalarım bunlarla ..

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    cormoran corcast 2 pi aldım bin pişman oldum ben sende neler var ki memnun kaldın yahu bi tane 1 kg altında levrek aldım halkasında misina yuva yaptı bilyanın olduğu yerde attım köşede duruyo bide diş attı balık çekerken bi daha güvenmem ona işi bitti bende :D verdiğim paraya yazık olsun

4. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    ya bakşimdi üzüldüm :eek: bende korkuyorum hele balık alırken yaparsa tehlikeli :D ama şu varki gerçekden marka dan şaşmamaklazım bende bi marka aldım inşallah umdugum gibi çıkar rastgele

5. nihat rose

nihat rose nihat

Favori Kamış:
    kıyı avcılığı
    En İyi Avı:
    şu anlık hayal
    valla ne yalan söylim kamışta makinada süper, bu kamışla tuttugun avlarıda görmek isterim.:)

6. O gri şey ney kurşunmu aliminyuma sarılmış heralde .

7. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    İnşallah bugün biraz yordum atçek yemli sarayburnunda fakat balık hiç kimsede yokdu bu hafta kısmetsiz başladık ama burda sizlerle yapacagım ilk avımı paylaşmak isterim inşallah

8. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    kamış üzerindeki kamışın marka etiketi SHIMANO yazısı kardeşim daha hiç kullanmamışdım o gün almışdım üzerinden sökememişdim o an :)

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    lüfer takımındaki mantardan bahsediyo olmasın :D

10. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    Ben kamış üzerindeki SHIMANO Markasını algıladım inşallah yanılmamışımdır :) takım üzerindekini zannediyorum biliyodur :)

11. Lüfer takımının mantarındaki parlak kaplamadan bahsediyor;)

12. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    vallaha usta fazla yüklenmiyelim he :) emre kızacak bize busefer :)

13. DeuVE

DeuVE HALİT

hayırlı olsun fiyatları ile ilgili bilgi verirseniz memnun oluruz

14. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    Çok sağl halit cim ben aldıgımda fiyatlar baya aşıdaydı ki kurlar yeni artmışdı baya uçdu şimdi bakıyorum 130 kamışdı 140 ytl makinaydı tabi şimdi baya artmış ben karaköyden aldım spot balıkçıdan birde bunu ergin balıkçılık satıyor SHIMANO Marka olarak çok harika kullandım tavsiye edebilirim fiyatları pahalı gibi gözüksede birkere alacaksın deyerlendirmesini sen yap tabiki biraz herkeze agır gelebilir fiyatlar ama deyer kardeşim

15. çarkçı

çarkçı şefik

Favori Kamış:
    shimano 4.20 surf dam makina
    En İyi Avı:
    35 kg watoz(5 kişinin yardımıyla)
    kamış süper

Dostum bende aynı kamış var ve DAM makina ile kullanıyorum tek kelimeyle süper,tüy gibi hafif ve en ufak tıklamayı net hissettiriyor.
    200 gr atarlı olması,attıktan sonra misinayı çok iyi akıtması gibi özellikleri var.

16. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    evet denedim kamış ve makina gerçekden harika atçek yapdım o kadar yormadı beni ertesi gün bile kol agırması falan hiç olmadı tüm dostlara tavsiye edebileceğim bir takım SHIMANO dedikleri kadar var gerçekden sadece kullanınca anlıyorsun farkı :)