Stella'dan kastım SW olanlar; yani daha ağır işte kullanılmak için tasarlananlar; diğerleri için söylediğim geçerli değil; aslında belirtmem gerekirmiş... Bendekinde yok mesela... Eksikliği uyardığınız için teşekkürler... (Bendeki 2008 diye geçiyor; 2013'e kadar üretildi tabii ve 2013 modeller de o şekilde SW.de...)
Kişinin fikri ne ise zikri de odur; eh bizim buralarda kullanacağımız Saltiga yeni model ve düşük devirli olur; Stella da SW olur haliyle; durum böyle iken ben beyanatımda haklıyım; ancak sizin açınızdan genele bakınca da siz haklısınız; ayırım yapmam gerekiyordu... Evet Twinpower ve Stella SW'lerde yok o çentik ve tabii haliyle New Saltiga'da...
Arkadaşın makinesi 3000 lik yani tekne avı için pek uygun değil. Hem atçek yapıp hemde ayrıca bir makine alacak bütçe ayırmıyordur o zamanda yedek kafayı teknede, kırılmış kafayı da atçekte kullanır olur biter. Zaten çok hassas bir parça. Az zorlayınca kırılacak gibi. Birde işim bitince misinayı oraya asla takmam. Çünkü misinayı kırıyor ve bozuyor.
Yenilerinde yok diyorum Serdar; Dogfight'ın yenisi üretildi mi bilmiyorum; Expedition'un 2014'ü üretildi mesela... Neresinde varsa bul da göster...!!! http://www.plat.co.jp/shop/catalog/...53/cPath/21_39_40_1641/saltwater-fishing.html