Bence doğru tercih yapmış olursunuz ABD parazı için üretilen makine tercih etmekle ( başlangıç seviyesi olduğu için ) ,bunun en büyük nedeni bu modelin ülkemizdeki muadili Aliviodur ve aliviolarda rulman yerine plastik aksam kullanılmıştır.Yanılmıyorsam avrupa pazarı için üretilen shimano başlangıç seviye makinelerinin tümünde bilya yerine plastik aksam kullanılmıştır. Rastgelsin.
yurtdışı tercihiniz doğru olmuş. Türkiye'de aynı özellikleri olan bir shimano makinayı ancak bu fiyatın iki hatta 3 katına edinebilirdiniz. spin konusunda 6:2:1 devirden şaşmayın derim. avlanma şekliniz ve spin kamışın boyuna göre dengeleyecek büyüklükte bir makina orantısına da dikkat edin.
Yok öyle 3 katına falan satılmıyor; biraz abartı olmuş sanıyorum... Ben aynı marka model makinayı buradan 400 liraya temin edebilmiş iken; yurtdışından 323 lira gibi bir fiyata mal ettim; ayrıca garanti yok bu gelenlerde... Elbet global garanti var ama kim uğraşacak...
shimano 4000 kullanıorum gerçekten memnunum at çek olsun diğer foksiyonları süper alcaksanız hocam oo makinanın biraz daha yükseğini alınki verdiginiz paraya değsin biraz daha büyüğünü alırsanız çok iş yapar