Shimano Sahara 3000 FD

Konu, 'Makineler' kısmında UzuNHoca tarafından paylaşıldı.

1. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    turgay abi 60-90 gün içinde gelir dior bunlar? :S

2. 29519

29519

Çeviri hatası vardır maxsimum 2 hafta içinde elinde olur.

3. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Hello Ismail and thank you for contacting Cabela's Product Information Department,

Since the order was placed using surface shipping delivery could take 60-90 days. Thank you for visiting cabelas.com. If you have any future questions feel free to contact us again.

Sincerely,

attıkları mail bu. .

4. modena

modena

sanmıyorum en son alışverişimde 30-60 gün dediler ama 15 günde geldi...bu mailde verilen süre olası posta gecikmelerinden kaynaklanan sorunların önüne geçmek için olabilir...

ama sanmıyorum rahat ol sen...kısa süre sonra elinde olur...

5. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Hello Ismail and thank you for contacting Cabela's Product Information Department,

Surface shipping can take 60-90 days, air shipping takes 7-14 days. Thank you for visiting cabelas.com. If you have any future questions feel free to contact us again.

Sincerely,
    omg 60-90 gün mü dedim bunu attılaar şimdi

6. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    aynı makinayı 4 hafta önce sipariş ettim ebaydan ingiltereden 8 günde elime geçti.
    rahat ol ismail en fazla 15 günde elinde olur şimdiden güle güle kullan iyi tercih yapmışsın:)

7. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Cabelas alışverişlerinde gemi ve uçak seçenekleri var. Yada ben öyle zannediyorum. Cabelastan 7 yıldır alışveriş yapıyorum. Tüm çeyizimin:D :D % 90 kadarı bu siteden. Uçakla fiyata % 45 ekliyorlar Diğer seçenekte % 20 diye biliyorum. İkinci seçenekte ürünün ulaşması 15 - 30 günü buluyor ve ürün postaneden teslim ediliyor ayrıca gelen ürünün faturası üzerinden bir hesap yapıyorlar vergi dairesine para yatırıyorsun sonra bu belge ile postanedeki kargo bölümünden ürünü alıyorsun ki bu işleme gerek yok. uçakla bölümünü işaretleyip 4-5 günde ups kargo malını eline kapıda teslim ediyor.Zaten ürünün cabelastan çıkışını sitede görebiliyorsun sonrasında kademe kademe saat saat yine ürün nerede bilgi var.Ups malı istanbul gümrükten teslim aldıktan sonrada ups sitesinden ürünü takip ediyorsun. Valla bana göre harika bir sistem. Yeterki paran olsun, ne alacağını iyi bil, Siteyi takip et tamamdır.

Tabi bu yeni kanun pek iyi olmadı ama vardır bir bildikleri. Mutlaka suistimaller oluyordu. Tabi birde bu ürünleri Türkiyede satanların bir baskısı ve tezgahı bu. Bir örnek verelim bu bahsi geçen shimano sahara makine yurt dışından gelişi 99 usd. Bu rakamın içinde her şey var. Bende altı ay kadar önce aynı makineyi aldım, iki ay öncede bir arkadaşım istedi bir tanede ona aldık. Bu makine fiyatını bilmiyorum burada kesin 150 usd ve üzeridir.
    Mesela power pro braid ürünü Türkiye fiyatı 150 TL. iken yurtdışından maliyeti 60 TL. Bizi gayet güzel kazıklamak ve faiş fiyatlarla mal satmak için bu internet alışverişini engellemeye çalışıyorlar. Getirin yurt dışı fiyatına sizden alalım hem dokunalım ve alışveriş keyfini tam yaşayalım. Olmaaaazzz ezelden beri bazı şeyler Türkler için mucizevi olarak anlatılmış, tanıtılmıştır. Bir shimano makine sahibi olmak sanki olağan üstü bir durummuş gibi gösterdiler. Halada böyle devam ediyorlar. Neyse söylenecek çok söz var. Ancak artık Türk milletininde gözü açıldı ve kazıklanmamak için elinden geleni yapıyor bu böyle biline.

Son düzenleme: 5 Mayıs 2011
  8. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    teşekkür ederim izzet abi inşaAllah siz haklı çıkarsınızda 1-2 haftaya gelir yoksa dier türlü olursa çok kötü olacak :(

9. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Yeni yasayla bildiğim kadarıyla kozmetik ve sağlık ürünlerinin yurtdışından alımı tamamen yasaklanırken, diğer ürünleri ayda 2 kereden fazla olmamak kaydı ile senede 5 kere yurtdışından edinebileceğiz :) (sinirimden gülüyorum).

10. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Güle güle kullanın.

11. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    nasıl yani şimdi tekrar para mı ödeyeceğim ben malı postaneden alırken??

12. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    teşekkür ederim

13. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Ürünü nerden takip edeceğim ben acaba bilen var mı? nerde olduğunu nerden bileceğim

14. ozgurkaragun

ozgurkaragun özgür

Favori Kamış:
    remixon 3mt
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sargoz,melanur,çupra (200 gr'dan 1.200 gr'a kadar)
    kardesim bnde yurt dısından sipariş vercem at-çeke snin gibi yeni başladım hangi sitelerden verebilirim yardımcı olurmusun bana teşekkürler rasgele

15. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ozgur kardesim '' ebay global '' diye girersen,o sayfada Turkiye gonderileri olan satıcıların sayfasına ulasmıs olursun. yazacagın marka ve modelede gelince, kesinlikle hatalı yazmamalısın. Bir nokta eksikliginde bile urunu gormuyor.İyi alısverisler dilerim. Tevfik.

16. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    http://www.cabelas.com/ bu siteden kredi kartıyla temin edebilirsin. . bu konu içindeki tüm bilgileri okursan ayrıntılı bilgi toplarsın. .

17. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39801 ayrıca bu konu başlığı altında spin makine önerileri ile ayrıntılı bilgi mevcut. . sana uygun olanını seçersin. .

18. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    İsmail hayırlı olsun.
    Ürün gelmiş herhalde, sipariş vermişsin. 60-90 dediklerine bakma, bana da öyle dediler. En geç 2 hafta içinde elinde olacaktır, yoksa 60-90 günde baharat yolundan deveyle kervan gelir :)
    Ürünü postaneden kimlik karşılığında alırsın, herhangi bir başka ücret ödemeyeceksin.

Tekrar hayırlı olsun güzel makine aldın, güle güle kullan.

Alpay

19. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Evet abi sipariş verdim. . siteye bakıyordum gelmiş mi diye tam o anda değişti yazı hemen verdim siparişi :) dogru diosun abi deveyle kervan gelir :D bakalım gelsinde denemelere başlıyacağım. . teşekkür edrm abi saol inş güle güle kullanırız

20. rapalacikral

rapalacikral ali

e nasıl
    memnun kaldınız mı makinadan ??