SHIMANO SONORA 1000 FB makine hakkında bilgi

Yaş
35
Şehir
ANKARA
Favori Kamış
Okuma V System Spin Kamış 210Cm 5-20Gr
Favori Makina
Okuma Avenger FD AV-45 6+1bb Makine
İsim
Ömer BUDAK
Merhaba arkadaş iyi bayramlar;
Shimano SONORA 1000 fb makina ile
Daiwa crossfire 180 3-15
Takım yapmayı düşünüyorum.
Tatlısu levreği, kefal , alabalık için öncelik ayrıca sudak ve turna için de olabilir makine hakkında bilgisi olan yada alabalık Tatlısu levrek kefal için makina tavsiye edecek olan var mı ?
 
Merhaba. Daiwa Crossfire 150cm (3-15gr) kamışla Daiwa Exceler 1500HA kullanıyordum. Kamışın ucu kırıldı diye Okuma V System 180cm (2-10gr) kamış aldım. Etrafı dallı budaklı dereler için 150cm'den fazlası gerçekten eziyet. V System'i denizde lrf ve daha uzağa atmam gereken yerler için kullanmaya karar verdim. Ondan 1 gün sonra Albastar Sürmene 120cm (0-5gr) aldım. Mepps atmak için güzel bir kamış. Kısa boyuyla gerçekten çok rahat oluyor. Atarı 0 gramdan başladığı için ucu çok esnek. 0, 1, ve 2 numara mepps için ideal ama bunun 1-7gr atarlısı varmış o olsa daha iyi olurdu sanki.
Makinenin devir hızı güzel. Bendeki Exceler 1500HA 6.0:1 devirli ve 77cm topluyor. Buna kıyasla makine fena değil. Kamış boyuna dikkat edin etraf ağaçlıksa 150cm'yi aşmayın derim.:)
 
Teşekürler yorum için
 
Back
Yukarı