alabalık avına gitmiştim. kayalık bir yerdi. at çek yapıyorken bir kayanın üzerine düştüm. tabi bu arada oltamın üzerine düştüm . bir shimano ancak söle kırılır ) shimano sidestab modeli 4 bilyeli. nexave seviyesinde bir makina
Merhaba Mahmut bey,, Bende bir makinamın milini eğmiştim ama biraz uğraş ile düzelttim, Sizin bu mili kırılan Shimano'nun hangi modeli?
shimano sidestab.. yanlız üzerine düştüğümde baya bi eğildi .. düzelteyim derken kırılmıştı. yanlışlığı düzelteyim
boş verin size bişi olmasında makina alınır..sizinle yaşamıcakya ,kazadır oluyor bazen . önemli olan cana bişi olmasın..,
evet zaten önemsemiyorum. tamire verdim yalnız ne zaman gelir bilmediğim için makine alacağım. balık tutmayı özlerim o zamana kadar
esasen makina çok.. ama işte tercihi iyi yapmak lazım.. birazda bütçe meselesi tabi.. size hangisi uygun olursa onu buluruz arkadaşımız dostumuzda çoktur.. ama tabi siz ilk önce tercihnizi yapın o konuda yardım etmeye çalışalım.. kolay şeyler bunlar...
Bir shimano gördüm, gözlerim şaşılaştı. Satıcı makinayı olduğu gibi havaya kaldırdı ve hiç bir müdahale olmadan kafa dönmeye başladı 3-4 tur. Sonra kola hafifçe dokundu. Kafa aldı başını gidiyor. Dön babam dön, durmak ne mümkün. İşte onun aynısını veya bir benzerini Devrim bana hediye edecek.
Hediye edilmeyecek bir şey değil e karşılıklı bu gün o sana bir biomaster hediye eder yarın sen ona bir 15-40 atarlı aerocast hediye edersin dostluklar pekişmiş olur.
en sonunda bi spin makine alabildim. shimano stradic 4000FI aldım.. buna birde güzel kamış aldımmı iş tamamdır. http://www.anglersystems.com/stradic4000.html lineaeffe s-flex 15-40 gr atarlı kamış deneyen varmıydı? yoksa onu da shimano alacağım..
Makine hayırlı olsun. Aynısı bende de var sınıfında mükemmeldir diybilirim. S-curve up to 60 gr var ondan da çok memnunum. Gene de karar sizin. Rastgele...