Shimano Twinpower sw

Konu, 'Makineler' kısmında katsumoto tarafından paylaşıldı.

1. shimano34

shimano34 Engin

Favori Kamış:
    Shimano Super Aero Technium 425/200
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000HG,Twinpower 4000HG
    Ben yazdığım hiç bir yorumvee görüşte ne kimseyi karşıma almayı nede birileriyle dalaşa girmeyi yeğlemiyorum.Siz tanıdıklarınıza bildiklerinize sorun onlar size gereken cevabı verecektir.
    Shimano'yu shimano yapan hyperloop udur stellasıdır a modelleridir.Yani en alttan en üste kadar.
    Her ürünü kendi katagorisiyle kıyaslar ve turkiyedeki değil uluslart arısı fiyatlarıyla karşılaştırırsanız olay çözülür.
    Ben yazımda da şu marka şu model diye bir girişimde bulunmadım bulunmamda.Kimsenin ne ürettiği ne yaptığı beni ilgilendirmez.Ben sadece shimano makinler hakkında bir iki kelam ettim heralde başka hissiyatlar ortaya çıktı.Herkes kendi makinesiyl devam etsin.
    Fiyat konusuna gelince o benim değil ithalatçısının sorunudur.Ve üzerinde açıklama yaptığım makine bizim Ülkemizin kataloklarında olmaya ve piyasamıza sunulmayan bir üründür.
    Eğer sizin ölçülerinizde shimano ile kıyaslayacağınız ürün varsa kullanın o tercih herkes malını satacak.Bizim maksadımız kimsenin malını satmaması veya satması değildir.

2. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Yo dalasmak ve karsiya almak diye bir sey yok,tartisiyoruz ve dogrulari kendi aramizda bulmaya calisiyoruz,yoksa bende sizi veya herhangi bir kimseyi kirmak icin yazi yazmam,sayet benim yazimdan öyle bir kirilganlik cikariyorsaniz inanin benim böyle bir gayem amacim yok,yanlis anlamayin ama sunuda eklemek istiyorum shimanoyu shimano yapan baitrunner makineleridir,yoksa stellasi veya twinpoweri degil...

Son düzenleme: 10 Mayıs 2009
  3. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Tekrardan selamlar,,,,

Sanirim mimikler olmadigindan yazilarimiz sert yada dikte ediyor gibi algilaniyor. Halbuki boyle birsey yok, hepimiz fikrimizi beyan ediyoruz ve aramizda dogruyu bulmaya calisiyoruz. Bizlerde shimano kullanicilariyiz, hatta sizin kadar bu konuda merakli ve arastirmaciyiz. Yoksa bu kadar uzun uzun neden katki saglayalim. Hepimiz ayni fikirde olursak zaten tartisacak bir konuda olmaz. Tartisma olmadan da dogruyu yada yanlisi bulamayiz.

Siz istemezmisiniz bir Stella kullanicisi gelip bu konuya dahil olsun? yada bir MgS?

Benim dilegim ulkemizdede bu makinelerin yaygin bir sekilde kullanilmasi icin adim atilmasi ve buna fiyatlari revize edilerek baslanmali.

4. shimano34

shimano34 Engin

Favori Kamış:
    Shimano Super Aero Technium 425/200
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000HG,Twinpower 4000HG
    Maksadımız tartışmak veya birbirimizi kırmak değildir.Bunun farkındayız.Fiyat konusuda beni ve diğer kullanıcıları aşar.Tabiki bende herkeste bu makinelerin tüm dünya ile aynı fiyata satılması taraftarıyız.Maksat fiyat değil makineler hakkında bilgi sahibi olmak.

5. maviyesil09

maviyesil09 HAKAN

Favori Makine:
    SHİMANO AERO TECHNIUM,SUPER ULTEGRA
    En İyi Avı:
    KAÇMIŞTI VE DE ÇOOK BÜYÜKTÜ
    Sevgili Shimano 34

Sevgili Shimano34.Sayende bende bir Shimano hastası oldum.Yatıyorum kalkıyorum Shimanolar gözümün önüne geliyor.:D Benim açmış olduğum bir forum var.Daha 2 gün oldu açılalı.Avrupada yaşıyorum.Ve de inanın burada satılan Shimanoların türkiyeden çoooook daha ucuz olduğunu görünce,bir nevi üzülüyorum.Ama şunuda belirtmek isterim.Pek çok elektronik eşyanın fiyatında avrupa ile hemen hemen aynı fiyattayız.Yani türkiyede de aynı fiyat.İnşallah Shimanoların fiyatı da bir gün gelir makul bir seviyeye iner.Makul seviye ise en az şu anki fiyatlarının yarısına inmesi.Mesela bir şişme bot alayım,izine gelince türkiyede kullanırım dedim,bir de baktım ki ,ülkemizde daha ucuz fiyata satılıyor aynı bot.neyse.
    Sevgili Shimano 34,eğer açmış olduğum foruma katılabilirseniz ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Bir tane surf makine alacağım ama,tam kararımı veremedim.:confused: Shimanonun hangi modelini alayım diye.Acele yardım ederseniz çok sevinirim.
    ÇÜNKÜ ÇİPURALAR BENİ BEKLİYOOOOOOOOOOOOR.:D :D :D

6. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Twin powerin japonya piyasasi ile japonya disina satilan makinelerdeki bazi degisiklikler.

Japon twin power.Degisik disliler
    Japon twin power.Degisik makara
    Japon twin power.Bir bilye fazla
    Japon twin power.Makarayi takmak icin degisik yapim
    Japon twin power.Kücükte olsa baska görünüm
    Japon twin power.Daha cok boylarinin olmasi
    Japon twin power.Daha az agirlik (TP2500FC 270g / Japon. TP 2500 255 g)

Ayrica son cikan twin power ve stratic dislileri cinko dökümünden,eskiye nazaran bir düsüs yokmu sizce...

7. magicworld

magicworld MEHMET KOCAK

Favori Makine:
    SHİMANO NEXAVE 6000 FA
    En İyi Avı:
    LEVREK 3 KG
    Benim hayalim Stradic 5000 fı

Tabiki gönül Sustain-Aspire-Twinpower modellerini ister ama konu çok duygusal.

Sezona kısmet