Rıfat bey makinenız hayırlı olsun güzel tercih bende 1000 ve 2500 olanından mevcut 1000 olanla tatlısu kefalı,alabalık ve turna avında kullanıyodum 3kg üzeri turnalarda biraz cebelleşıyoduk o yüzden 2500 olanından amerikadan getırttım.. ama bu seferde turnayı çekerken balığın erken teslım olduğuna karar verdım anlıycağın avcı ve av arasına girdi ama şu bir gerçek nasıl otomabillerde sınıf farkı varsa bunlardada var.. tekrar hayırlı olsun.
rıfat abi slm nbr nasılsın hayırlı oğurlu olsun makinen aynısı banada yeni bitane geldi yurt dışından benimki de 4000 fa alivio mükemmel ötesi,,,hayrını gör
Her spinciye nasip olsun Güzel bir makine, fiyat da hiç pahalı sayılmaz. (sunacağı hizmet kalitesi baz alındığında) Rıfat güle güle kullan, dilerim bu makineyle en kısa sürede çok büyüğünden bir trofe sarıkız ile yarım saat mücadele eder, adrenalin seviyeni doruğa çıkarırsın.
Sevgili Kardeşim Rıfat Senin gibi hakiki amatör,tutkulu bir avcıya yakışacak makarana kavuştuğun icin senin kadar sevindiğime emin olmalısın. Sana senelerce hizmet edecek ve avlarında azami keyfi verecektir. Nice başarılı avlara imza atacağına hem inanıyor ve hemde diliyorum. Güle,güle kullanasın. Sevgilerimle
Rıfat kardeşim hayırlı olsun. Oltana ilk gelen Alabalık olsun. Gönlün neşeyle dolsun. İkinci gelen balıkta Alabalık olsun. Erdemciğim, beddua etmiyoruz değil mi?
Hayirli olsun))) Rifat Kardesim, Hayirli ugurlu olsun, bende Almanyada bir hayli EBAY dan alisveris yaptim, hatta aldigim FISCH FINDER i (balik radari) Sennur Ablam (simendifer) yayinlamisdi. Eger ebayda bir sorun olursa yardimci olmaya calisirim. Söylemek istedigim su, Shimano takimlari malezyada yapilir, orjinal japonya yapimi kalmadi!! Bulursaniz da cok pahali bulursunuz, DAIWA gibi, bende birkac orjinal daiwa var , simdi onlari bulmak cok zor , neyse... nice güzel avlara
Teşekkür ederim,saolun.. Hep beraber hayrını görürürüz inşallah saolasın.. Yakup abi vazgeçtim trofe sarıkızlardan, ah kısmet olsa da senin yanına gelip o bize gösterdiğin cennet derelerden, doğalardan birinde engin bilgi birikiminden birşeyler daha öğrenerek bir adım daha yürüyebilsem yolumda. Yahu makineyle aramı mı bozacaksın sen? Saol.. Vedat abim malzeme konusunda da bir çok arkadaşım gibi benim de gözümü daha fazla açanlardansın. Hepimizi için herşeyin en güzelini hakettiğimizi düşündüğüne de yürekten inanıyorum. İnşallah seninle birlikte avlnmak nasip olur. Muharrem abi ile yapmayı planladığınız sefer konusunda gelişmeleri bekliyorum inşallah.. Abim ne güzel şeyler diliyorsun. Halimiz Temel'in lambadan çıkan cinden istediği su kadehine bakıp ikinci dileğinde de bana bundan bitane daha versene demesi gibi. Üçüncüsüde alabalık olsun abim.. Demiştim! Makineden soğutmaya çalışıyor Göstermiş olduğunuz yakınlığa teşekkür ediyorum, saolun.. Çok teşekkür ederim..
Münich bana 75km,yardim gerekirse ben yardimci olmaya calisirim malzeme bulmada,sana kücük bir tavsiyede bulunmak istiyorum,makinen kücük capta bir makine sayet bir gün büyük bir balik vurursa oltaya sakin makineye yüklenme kamisla cekmeye bak baligi yoksa milini eger daha sonrada zevk almasin makineden,birde üstünde yazan misina degerlerini gecme yani 100metre 0.30mm misina yaziyorsa sen 100 metre 0,45mm misina sarma varsin misina kopsun ama makinen saglam kalsin...
Rifat hayirli ugurlu olsun yeni makinen. Av konforunun eskiye nazaran artacagi kesin, bizlerde bu konforla gerceklestirecegin avlarinin takipcisi olacagiz artik.
Selim abi bir küpem daha var kulağımda , teşekkür ederim. İnşallah Mehmet kardeşim, en kısa zamanda elimden geleni yapacağım inşallah
cem bey hayırlı uğurlı olsun yeni makineniz güle güle kullanın ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz bu makineyi?
Makinen hayırlı olsun iyi günlerde kullan.. şu en üst resimdeki pul benzeri malzeme benim navi pg nin kutusundan da çıktı onları makinenin bi yerine takmakmı gerekiyor yoksa yedekmidir nedir anlıyamadım ben onları hiç karşılaşmadığım bir parça.
Sevgili Rıfat bey, İnsanın içine sinen malzeme ile avlanması çok güzel kalite,güven çok önemli çok güzel bir tercih yapmışsınız. Yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun.Nice güzel avlar yapmanız dileğiyle.