BEN YUKİNİN BU KAMIŞINDAN ALDIM SPİNDE KULLANIYORUM GAYETTE MEMNUNUM.FAKAT SHORE JİGGİNG OLARAK DAHA DENEME FIRSATIM OLMADI.19 GR DAN 45 GR MA KADAR RAPALALARDA DENEDİM OLDUKÇA BAŞARILI.BENCE YERİNDE GÖRMENİZDE FAYDA VAR.İSTOÇ TA DİMAĞ BALIKÇILIKTA İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
arkadaşlar teşekkür ederim. artık bugün itibariyle 15-50 atarlı 2.90'lık bir major craft'ım var. tecrübelerinizle beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
merhaba yorumlar üzerine bende shore jig olayında major master 20-60 2.90m almaya karar verdim teşekkürler
Shore jigging kamışlarına bir kaç örnek vereyim. Major craft kg evo. 962MH Major craft xride 962LSJ Yamaga blanks BlueSpiner 95M Tenyru Dragon express 270/20-60 Sağlamlık olarak major ve yamaga., sağlamlık ve atış erimi için tenyru. Hangisi olacağı artık paranıza kalmış Rastgele.
Ben de kendime Cinnetic 8509 modeli 15-60gr - 270 mm (fuji yatak ve halka ) modelini almıştım. Henüz kullanmadım ve değişim imkanımda var. Acaba 3,0 mm ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. Gerçi elimdeki jigler de 30-40 gr civarı.
http://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/GOREXS-962MH genellikle 40-60gr arası jigleri kullanacaksanız tek bir kamış söyleyeceğim. olympic graphiteleader remoto ex gorex 962mh 2.90 25-75 tavsiye ederim. yurt dışından alırsanız sizün bütçeye uygun.