Abi o değilde, bu adamlarda pazar sonrası malları götürelim buz dolabına koyalım derdide yok, ser üstüne battaniye gibi bişey, haftaya yada ertesi güne tekrar kaldırıver balıklarda bozulmada olmaz. Pazarlık ederkende dikkat etmek lazım, adam kızarsa beyzbol sopası gibi fırlatır kütük gibi balığı
Memleketimiz gerçekten cennet gibi,insanların yaşantısını düşününce...Balıkların hali zaten her şeyi anlatıyor ALLAH yardım etsin.
Çok güzel kareler gerçekten. Bu balıkları nasıl tutuyorlar acaba beklemeli yemli olta ile olduğunu hiç zannetmiyorum büyük ihtimal ağ ile tutuyorlardır. Yakut bölgesi yanlış hatırlamıyorsam eğer, zaten dünyanın en soğuk bölgesi. Yani kutuplardan bile soğuk. Burada insanlar nasıl yaşıyor sorusunun cevabı ise e insanlar alışmışlar o iklime. Onlarda bizim için diyordur "o sıcakta nasıl yaşıyorlar" diye. Saha "Yakutya" Cumhuriyeti
harika resimler emegine saglık 57 derecede herhalde biz donardık yasam sartları gayet zor olsa gerek arkadasın biri antartikada calıkmış tuvalete iki kişi gidiyoruz diyordu dısarı elbise asmıyoruz parcalanıyor diyordu 2 ay zor durmuş
Resimler Gerçekten Mükemmel. Birde Dikkat Ettinizmi Lambalar Yaniyor Ve Hava Biraz Alacali. Ancak Gunduz Yani Resim Mart Ve Eylul Arasi çekilmiş Olmali Ve Düşünün Bekli Hepimiz Sicaktan Bunaliyorduk Buralarda.
paylaşım için teşekkürler.merak ettyim o soğukda arabalar nasıl çalışıyo buralarda -20 den sonra heryer araba çektiren takviye attıran
Ya Içim Dondu Bu Görüntülerden Sonra Allah (cc) Ordakilere Yardim Etsin Elhamdülillah Türkiyem Gisi Yok.baliklarda Bozulma Problemi Hiç Olmaz Sanirim.