Arkadaşlar ben geldim, geldim gelmesine hatta Simendiferin kolumdan tutup buraya getirmesine de, ben balık avından anlamam) Ama iyi bir öğrenciyimdirrrrr)) Umarım banada öğretirsiniz..... Ne denirdi rasgeleeeeeeeeeee
Merhaba Kaya, aramıza hoşgeldin arkadaşım Biz de böyle, kolundan sürükleyerek getiriyoruz Burada sana yardımcı olunur ve öğrenirsin merak etme... Sen yeterki iste arkadaşım Tekrar hoşgeldin... Bu arada sana söylemiştim, imza ayarlarını yaparsan seviniriz... Yemekten dönünce tabi
aramıza hoşgeldin keyifli vakitler geçirmen dileğiyle yanlız şimdiden söyleyeyim bir balık avlarsan bir daha bırakamazsın ona göre karar ver(rastgele)
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. Eminim güzel dostluklar kuracağız brada ve eminim bende balık avcısı olacağım) Hoşbuldummmmmmmmmmmmm
Sinemdifer sözünü dinledim ve imza ayarlarını yaptım))) Mecburen tabiki yoksam senden korkuyorum ben)
Hani nerde adın, soyadın ve yaşın senin Sen bak bakalım görebiliyor musun mesajlarının altında Tekrar gir ayarlara, imzanın görünmesini istiyor musun diye seçenek var... istediğini belirt oraya Ayrıca da ben simendiferim, sinemdifer değil oooff of çok işim var seninle
yaptıysa bundan sonraki yazdıklarında çıkar artık imzası ne bu heyecan böyle sinemdifer bir balıkçı dostumuzu daha kazanmanın verdiği mutlulukla hoş geldin diyorum night wolking
merhaba aramıza hoş geldin mars lı arkadaşım sen balık konusunda yeterki bilgi iste burası tam yeri saygılar sevgiler sanada rastgele