sevgili arkadaşlar bir hafta sonu dafa geçti bu günde sazlıbosna'daydık nemi yaptık işte marifetim her bira kutusu 20 cm av mahali güney görünüşü av mahali kuzey görünüşü avcı ve avlar büyük 62cm,ortanca 55cm,küçük 44cm bugün ava yanlız gitmek zorunda kaldım oyüzden av mahalinde ben gözükmüyorum zaten çevredede kimse yoktu ancak evde çekilebildim darısı herkesin başına
akşamdan sazlı hadımköy yolu köprüsünün yanına gittim sabah sisle birlikte at çek yapmaya başladım saat 05:30da saat 09;30 oldu tık yok ben dedim herzamanki mekanıma giderim iyikide gitmişim hah azdaha kaynıyordu orası dursun köy sazlının dibi google earth bakarsan bulursun kardeş çok ufak biryer gidersen lütfen kurallara uy seneyede avlanalım 3kiloluk (90cm)turnamıda bu sene orada yakalamıştım ama bugün tuttuğum 44 cm olan balığın iki tarafıda parçalanmış yani orada bir dev daha varrrrrrrrr kısmet bakalım kime sana rast gele
canlı kızılkanat ortalama 10cm,sabitlenmiş şamandıra,1mt derinlik (zaten kaşığa ufaklar geliyor genelde )
Bende bu hafta uluabatta kızılkanat deneyeceğim ama atçek yapan çok ve akıntı fazla artık hafta içibir gün yoksa 40-50 cm geçemeyeceğiz atçek ile
dip temiz ise kurşunlu+gezer şamandıralıda yapabilirsin senede 2-3 sefer edremite giderim hep merak etmişimdir ulubat gölünde ne çıkardiye geçerken öylesine dalar giderim gölün sularına ama hanım hemen uyarır canım önüne bak kaza yapacağız sonra tabi yola bakarız şaka bir yana sizin dünkü yaptıklarınızı şimdi gördüm sizi kutlarım onlarda güzel saygılarımla
merhaba ulubata nasıl gidiliryakında oraya gitmek istiyorum.bota ihtiyaç varmı bilgiverirsen çok sevinirim
Şamandıralı ile kurşunlu da olsa zor müthiş akıntı var avlak göle akan nehirde,dip oltası uzun kolçak deneyeceğim,kızılkanat bol .Uluabat Bursa -izmir karayolu üzerinde bursa dan 60 km uzaklıkta karacabeye gelmeden solunuzda kalır.
Aytekin abim hani balığı bitirmiştin orada Eline sağlık çok güzel balıklar.Darısı benım basıma.Bir kızıl kanat yakalamayı basarırsam olcak heralde