ben yeni üye oldum site gercekten cok güzel umarım siteye benimde faydam olur bende balık avcılığına cok meralıyım sığacıkta yaşıyor olmamda balık avı için bir avantaj benim için hergün balığa gidebiliyorum
Öncelikle hoşgeldiniz diyorum.. Bizler amatör balıkçılarız ve hiçbir ticari hareketimiz yoktur ve ancak siz de bu şekilde davrandığınız sürece forumumuzdan faydalanabilirsiniz. Yukarıda vermiş olduğunuz link reklam ve ticari amaç içerdiği için,forum kuralları gereğince silinmek zorunda ve ben bu linki kaldırıyorum bilgilerinize.. Ayrıca yapmanız gereken bir işlem daha var.Şöyleki profiliniz bölümüne girerek oradan imza ayarlarınızı yapmalısınız. İmza ayarlarınıza isminizi,doğum yılınızı,bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu yazmalısınız. Bu linki kullanarak imza ayarlarınızı yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Sitemiz üyelerinden Ömer ile tanışın derim... yaz ayında ordayız Eski madene gider azmaktaki (eski liman) yuvayardan balık alırız... Not: sığacıktaki fransız tuncayı tanırmısınız...
........... reklam için gelenleri engelleyin lütfen adam profilinden bile reklam yapıyor buna izin vermeyin bu şahısta amatör ruhtan eser yok derdi para silin bunu
hele bir müsade et de yapsın görelim.. Daha 1 mesaj yazmış.. Siz de o sıra profilinizi doldurursunuz..
Arkadaşı tanıyorsunuz galiba... Bildiğiniz varsa anlatın... Namığın dediği gibi sizde profil ayarlarınızı yaparsanız sizi tanımış oluruz.
Mahir amcamın bir sözü vardı.. Bıçağı taşırsan ismi alet..Kötü amaç için kullanırsan suç aleti olur ismi.. Bıkalım kendini iafade etsin arkadaşımız..Belki niyeti yanlızca portakal soymaktır..