Sanırım beraber başladık bu işe Allah'tan erken dönebildik ama yinede şu halde bile onarılamaz zararlar verdik kendimize değilmi Hayırlısı olsun, söylediklerine noktası virgülüne katılıyorum kardeşim
Hiçkimse değilde ozanın bırakacağına inanmazdım.O bıraktıysa herkes bırakır Yeni yaşamınızda başarılar
Sağol kardeşim bende kendim için bırakacak en son adamım derdim bir sinirle bıraktım allah bırakamayanların yardımcısı olsun
ŞŞŞttt aman çaktırma abi ölüyorduk valla geçen resimde sende vardın dersem inan Ve tabii kendim bırakacağım ama gönül dostlarda kurtulsun isterdi be abi sigara içen aslan olurmu
Şimdi asıl sıkıntı şurada ben hayatımda sigara içmeden balık tutmadım ikisini ayrı düşünemiyorum bakalım ne olacak nasıl hissedeceğim bunun merakı içerisindeyim
merhabalar bende bayramın 2. gününe niyetlenmiştim zaten bırakmak için.bu yazıda üzerine denk geldi.çok faydalı ve eğitici bir yazı olmuş.buradada bırakan arkadaşları görünce biraz daha rahatladım.inş bu son bırakışım olur bi atarım bi daha içmem bakalım neler olacak.