kendi şiirlerimden birini daha paylaşmak istedim sizlerle Bilirmisin sen savdanın rengini Karşılık bile beklemeden sevebilmeyi İçinde yanıp yanıp sönen ateşi Peki görebilirmisin yarin gözünde dünyayı Yaşadımı insafsız kalbin böyle bir sevdayı Ama yok bilemezsin sen Zaten gidemezdin eğer bilsen Belki sevdiğimi sandım,yanıldım Bunca zamandır boş yere yandım Yaralı kalbimedir sitemim Bu aşkıda içime gömer giderim Meraklanma sevdiğim Ben seni sessiz sessiz de severim Olur da günün birinde karşılaşırsak Geçmişte kalmış sevdamı yok bile saysak Unutma yok saydığın sevdam benimle yaşayacak!!! GÖZDE GÜMÜŞSOY
Köprüde Bir Balık Köprüde adamlar Balık tutuyor gibi yapıyorlar Yan gözle başkalarının kovalarına bakıyorlar Balıklar görüyor balık tutmadıklarını adamların Saat tutuyorlar Saat tutuyor balık tutanlar Saat tutuyor balık tutuyor gibi yapan adamlar Saat tutuyor balıklar Balık satıyor gibi yapıyor adamlar Gelen geçenin kovalarına bakıyorlar Balık satın alacak gibi yapıyor adamlar Balık tutuyor gibi yapanlara bakıyorlar Hınca hınç dolu otobüs hızla geçiyor gibi yapıyor Ayaktakilerin gözleri oturanlara bakıyor Eğilip balık tutanlara,balık satanlara, balık alanlara bakıyor gibi yapıyorlar, saat tutuyorlar Balık tutar gibi Balık alır, satar gibi Dışarıya bakar gibi yapanlara bakıyor balık Saat tutuyor Naci Kasapoğlu
Aykırı Herkes gibi olamıyorum dizilip sıra sıra kıyıda balık tutamıyorum Bir köşede sessizce balık atıyorum denize ne balık biliyor bunu ne deniz ne de onlar İzzettin Nazıroğlu
Aykırı Herkes gibi olamıyorum dizilip sıra sıra kıyıda balık tutamıyorum Bir köşede sessizce balık atıyorum denize ne balık biliyor bunu ne deniz ne de onlar İzzettin Nazıroğlu
Sevda Denizi Varsayalım sevdam bir deniz bense o denizde ufak bir balık sense başka bir balık ama biraz daha büyükçe. Büyük balık küçük balığı yutacak Biliyorum, Ama korkmuyorum. Seni seviyorum. Ahmet Çağrı Özsema
Hic yazamadim Hani Balik avina Cikar ya insan Ben de Bu gün siir yazmaga ciktim Hic yazamadim Yunus Isikoglu