Sadece Sen Seni düşünmediğim zamanlarda Gözlerini görüyorum karşımda. Gözlerini görmediğim zamanlarda, Saçlarını okşuyorum büyük bir hazla. Saçlarını okşayamadığım zaman da, Seni düşünüyorum. Anlıyacağın çok meşgulüm seninle İlgili zamanlarda. Kendime bir dünya kurdum. Sadece senin olduğun, Ve ben, En mutlu insanım Kendi dünyamda. özlem uluğ
Aysel Git Başımdan aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır gecelerim sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Islığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhalığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim sevindiğim anda sen üzülürsün sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş uzak yalnızlık limanlarına aykırı bir yolcuyum dünya geniş büyük bir kulak çınlıyor içimdeki çetrefil yolculuğum kesinleşmiş sakın başka bir şey getirme aklına aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan seni seviyorum Attila İlhan
Tek Hece Var mı beni içinizde tanıyan? Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim... Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim... Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim... Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim... Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim... Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim... Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim kimsesizim hısmımda yok hasmımda, görünmezim cismimde yok resmimde, dil üzmezim tek hece var ismimde, barınağım gönül denen yer benim. BENİM ADIM AŞK!!! Cemal Safi
bu güzel şiirleri bizimle paylaşıp günün bu saatinde içimizde kıpırtı oluşturduttuğunuz için teşekkürler , insan bir tuhaf oluyor ,geçmişin izlerini hissedebiliyor ve yapmış olduğumuz hatalardan ders alabiliyor.
AFFETMEDİM KENDİMİ Bir günah işledim kaybettim seni bilirim bir daha dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni bilirim bir daha sevmezsin Ben yine seni sevdiğimi söylesemde faydası yok bilirim Her gece seni unutmak için sevişsemde sen başkaydın sevgilim Ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi İnan bana hala sızın içimde ağlarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi Bir günah işledim kaybettim seni bilirim bir daha dönmezsin Bir günah işledim çok üzdüm seni bilirim bir daha sevmezsin Ben yine seni sevdiğimi söylesemde faydası yok bilirim Her gece seni unutmak için sevişsemde sen başkaydın sevgilim Söz:Taner bu şarkı aklıma geldi ,bunalıma soktunuz beni helal olsun arkadaşlar
KALBİME GÖMERİM Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman… Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan… Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman… Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan… Söz:Gökçe Kırgız
YERİNE SEVEMEM senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptın bana nedir bu sessizlik içimde birşeyler acıyor sen gelince aklıma herşeyim yerine sevemem yerine sevemem razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama yerine sevemem yerine sevemem olmuyor yinede yerine sevemedim herşeyim Söz: Gökhan Kırdar
ZALİM Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim, senin Allah'ın yok mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim, senin Allah'ın yok Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim, senin Allah'ın yok mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim... Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim, senin Allah'ın yok mu Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim
DÖN BEBEĞİM Sensiz gecelerin Uyku girmez gözlerime Bu karanlıklar beni eritse de Vazgeçmem senden Aşkı alevinden Bilirim günler yeniden doğacak Ellerim dokununca yüreğim yanacak Bilirim herşey yeniden yaşanacak Sarılınca boynuna gözlerin dolacak Yürürüm gecenin üstüne Salarım güneşlerimi Görürüm tane tane açılan güllerimi Yürürüm gecenin üstüne Günahlardan geçerim Ezerim birer birer yalan sevişleri Dön bebeğim Dön çaresiz başım Ayrılık böyle uzun sürmez ki Dön bebeğim Acılar seliyim Dön bebeğim Hasrete gebeyim
İNCİ TANEM çaresizim mecbur bu veda kokun üzerimde gidiyorum uzaklara sığınığ anılara bu hasrete dayanırız elbet ümidimiz muradına erecek sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabret ağlama ne olur vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabret vız gelir dağlar denizler yaban eller sevmeye engel değil mesafeler geçici bu ayrılık bir rüya farzet sonunda zafer bizim olacak sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabret ağlama ne olur vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabret
OLUR YA Senin gibisi yok bu dünyada Eğer aşk dedikleri doğruysa Neymiş tanrım neymiş acısı aşk acısı Çeken bilir seven bilir buymuş ya Olur ya bir gün gelir ya Olur ya kader bu ya Olur ya benden başkasını Gözün görmez olur ya Alıştım sanki yalnızlığa Alıştım senin yokluğuna Alıştım ben gülüm sakın ağlama Olur ya bir gün gelir ya Olur ya kader bu ya Olur ya benden başkasını Gözün görmez olur ya
KÖRDÜĞÜM Döneceğim tozlu yollara Al gelincikler sereceğim Solarlar bilirim sevgilim Yine bekleyeceğim Bitse de bir gün nazlı hayat Ben bir tek seni seveceğim Kader güçsüz kalır sevgilim Sensiz ölmeyeceğim Kördüğüm karmaşık bir bilmece Uyutmuyor beni gündüz gece Utanmam usanmam beklrim öylece Gitgide gitgide azalmasın Savrula savrula kaybolmasın Gözgöre gözgöre bitmesin ağlarım Hem senim hem ben bölünemem Kendimi sensiz eyleyemem Beni sensiz koymasın tanrım Başka söz söyleyemem