ben kendim de şiir yazıyorum.kendi şiirlerimden birini paylaşmak istedim BELKİ Odam karanlık Son demimde beklediğim ufak bir aydınlık Sevgilinin gözünde aradığım o ışık Görünmedi, göremedim belki Gecesindeyim sevdanın Yalanındayız şu sahte dünyanın Yaşayamadım en mavisini aşkın Sevilmedim, sevemedim belki Gökyüzündeki yıldızlar kadar çok Dokunmak istediğindeyse yok Bu can artık acılara tok Acınmadı acımadım belki Yitik bir sevgim vardı benim Zembille göklerden indirdiğim Sonsuza dek gitmesi için sevdim Gidilmedi, gidemedim belki Yokluğunda sensizliğe ağladım Ey yar ben sana böyle mi yandım Hisset diye bir tutam kıvılcım saldım Hissedilmedi, hissettiremedim belki Dökme bir damla yaş kıyamam Gözlerinde yaş olsam dahi akamam Bağlanmışım bir kez istesemde kopamam İstenmedi, isteyemedim belki Gideceğim artık uzaklara Mülteci misali mecburluklara Anladım bu bendeki kapanmaz yara Sezilmedi sezemedim belki Aldım payıma düşeni olmayan sevdandan Sayende tat alamıyorum yaşamaktan Sevin artık sevdiğim düştüm yakandan Sevdiğimdin, sevilmeyi beklediğim Sevemedim belki... GÖZDE GÜMÜŞSOY
Gaz verme leyn kıza neresi güzel Gözde'de bir başka şiir var ki o gerçekten güzel Bak birazdan yayınlayacak
bu da benim şiirim.umarım bunu beğenirsiniz Aşk yok artık hayatımda Yok bundan sonra gelgitler Kime neye güvendin bunca zaman Aşk sözlerimiydi seni kandıran Yoksa senmiydin kanmaya razı olan Biliyormusun canım çok acıyor Bıktım artık yaşamaktan Nefes almak acı verirmi insana Verirmiş meğer geç anladım Ama hiçbirşey acı vermiyor senin kadar Acı çektikçe ben buna inandım Şimdi bak hadi gözlerime Duy kulak ver acı sözlerime Koy bakalım koyabiliyorsan birini yerime Ama sakın dönüp bakma geriye Çünkü dayanamaz yüreğin kaybettiklerine!!!
Rastgele fırlatıp denizin derinliklerine attın. Yosun tutmuş bedenim, kaybolmuşum Hangi midye içine alacak ve Hangi dalgıç çıkaracak beni aydınlığa…
çok güzel şiir ellerine sağlık bence bir şiir kitabı felan çıkarman lazım gözde ,paylaşım için teşekkürler
Buda benden Hep aşşkımmı şair olcak Sen sonsuzdaydın benim gibi Bense sondaydım senin gibi Sen benim kadar kötüydün Ben senin kadar iyi Sen benim kadar ayyaştın Ben senin kadar ayık İkimizdede uçsus bucaksız karanlık Sende şekil bulurken güzellik Bende ki tek şey asilik Karşılaştık bir dörtyol ağzında Ferkettik anladık birbirimizi Ayrılmak üzereydi yollarımız Sen beni hissettin bende seni Artık bir bütündük ikimiz Hayattık umuttuk sevgiydik Tek bir insandık artık tekbir vücuttuk Başkaldırıp hayata Yol aldık sonsuz deryalara
ne mutlu size ikinizde harikasınız ,birbirinizin sevginizin kıymetini bilin allah uzun ömürler versin ölene dek birlikte mutlu olun ,sizi tanıdığıma çok mutluyum