Tarih: 25.08.2011 Yer: Anadolu Yem: Çeşitli sahte yemler Kamış: Cormoran 1.65 spin Manina: Okuma Trio 30S Misina: Bojin 0,22 ip Av üç kişi tarafından yapılmıştır. Turna 90 cm perchlerin en küçüğü 30 cm dir. [YOUTUBE]krLpPHcc-ys[/YOUTUBE]
yarın tutacağınız balıkları şimdiden raporlarlamanız da bir ilk olsa gerek tebrik ederim bize de nasip olur bir gün umarım böyle balıklar...
elinize sağlık. raporun tarihi ve iğnede ki balığa ait göz dikkatimi çekti. o göz pek hoş olmamış. ayrıca dikkatimi çekti. her ne kadar yeni turnacı olmuş olsamda deniz avlarından yıllardır edindiğim bilgiye göre bu tarz avcı balıklar suyun üstüne çıkıp kafa atınca oltadan kurtuluyorlar. bunu engellemek için kamışın ucunu suya sokmak gerekiyor. bu şekilde su üstüne çıkıp kafa atıp iğneden kurtulmaz. rastgele diyorum.
Videoda Hakan Başar çatlasın dememişssiniz. Dişe diş diyorsunuz yani balıklar küçükmüş hihi Görkemciğim tebrikler hafta içi mini organizasyonun hakkını vermişssiniz..
karadan değil, sudan avlanınca insan trofelere kolay ulaşıyor. sıkıldıysan tutma abi. bırak trofeler bol bol yavru yapsın biraz da biz tutar , biz de sıkılırız.
Tarih: 25.08.2011 Yer: Anadolu Gerçekten bayaa ileri görüşlüymüssünüz Güzel av için tebrikler,yanlız söylemeden geçemiyeceğim muhakkak bir hikayesi vardır ama şu göz olayı ve kesik kafalar gerçekten pek hoş olmamış
Bu Turna konusunda iyiden iyiye tahrik olmaya başladım.. Bakalım biz ne zaman ilk deneyimimize ulaşabilecez..Şu son fotoyu koymasanız daha yakışıklı olacakmış Bol şanslar..
tebrikler görkem abi güzel bi canavar. turnacılar aşık atışması yapıyor. hakan abi dişe diş diyor hasan abi hava alıyor görkem abi mikrofon sende
Sevgili Durmuş, Hakan abiyle yarışmak öyle kolay değil. Yılardır bu için içinde olan çok sevdiğimiz bir abimiz. Hasan abi ise sağolsun bu sene trofeleri çıldırttı. Bende bu güzel ekibin içinde bir nebze balık alabildiğim için seviniyorum.